Siirry suoraan sisältöön
Rakennetut kohteet

Hoivakoti Villa Koski

Villa Koski, tehostetun palveluasumisen yksikkö fyysisesti toimintarajoitteisille tai muistihäiriöisille ikäihmisille, otettiin käyttöön kesällä 2022.

Hoivakoti Villa Koski - hirsihoivakoti

Kotihoitoon keskittynyt KoskiHoiva Oy halusi laajentaa toimintaansa palveluasumiseen. Arkea sujuvoittavalla älyteknologialla varustettu Villa Koski valmistui Nokialle vuonna 2022. Hyvää yhteistyötä on tarkoitus  jatkaa rakentamalla Pirkanmaalle lähivuosina useampia hirsihoivakoteja tai -palvelukoteja.

Villa Koskessa nykyaikainen hirsi yhdistyy moderneihin älyratkaisuihin, joilla tuetaan asukkaiden turvallista elämää ja helpotetaan arjen toimintoja. Asukkaiden huoneet ja yhteistilat on sijoitettu järkevästi ja tilaa hoitotyölle on riittävästi. Hirsiseinän ansiosta asukkaiden huoneet on helppo sisustaa kodikkaiksi.

V:n muotoinen rakennus, jossa huoneet ovat siipikäytävissä ja yhteiset tilat keskellä, toimii arjessa hyvin. Yhteistiloista on turvallista ja helppoa siirtyä pyörätuolilla tai rollaattorilla mukavalle terassille ja puutarhapihalle. 

“Uusi hirsirakennus on raikas ja valoisa – ja mikä tärkeintä, tilat toimivat hoivatyön kannalta erittäin hyvin”, yksikönjohtaja Minna Peltonen kertoo johdettuaan Villa Koskea noin vuoden verran. “Myös sisäilman laatu on hyvä. Rakennuksessa on miellyttävä uuden puun tuoksu.”

Moderni hirsirakennus on arvostuksen osoitus myös hoivatyölle ja sen tekijöille. “Viihtyisä, nykyaikainen ja hyvin toimiva hirsirakennus on työympäristö, joka houkuttelee työntekijöitä”, Minna Peltonen mainitsee.

“Hirren terveellisyys ja aistiystävällisyys merkitsevät todella paljon meille, asiakkaillemme ja työntekijöillemme. Yhteistyökumppanimme, kuten Pirkanmaan hyvinvointialueen edustajat, ovat sanoneet, että tämä on yksi hienoimpia yksiköitä, jossa he ovat käyneet”, Minna Peltonen kertoo.

Lataa Hoivapalvelu­yrityksen kasvuopas

opas-hoivapalveluyrityksen-kasvuopas
Tarjoa inhimillisesti arvokasta hoivaa ja hyvinvointia ikäihmisille, kuntoutusta tarvitseville ja muille erityisryhmille! 

hoiva-cta-bg
  • Uusi hirsirakennus on raikas ja valoisa – ja mikä tärkeintä, tilat toimivat hoivatyön kannalta erittäin hyvin. Myös sisäilman laatu on hyvä. Rakennuksessa on miellyttävä uuden puun tuoksu.

    Minna Peltonen yksikönjohtaja, KoskiHoiva Oy
  • Viihtyisä, nykyaikainen ja hyvin toimiva hirsirakennus on työympäristö, joka houkuttelee työntekijöitä.

    Minna Peltonen yksikönjohtaja, KoskiHoiva Oy
  • Hirren terveellisyys ja aistiystävällisyys merkitsevät todella paljon meille, asiakkaillemme ja työntekijöillemme. Yhteistyökumppanimme, kuten Pirkanmaan hyvinvointialueen edustajat, ovat sanoneet, että tämä on yksi hienoimpia yksiköitä, jossa he ovat käyneet.

    Minna Peltonen yksikönjohtaja, KoskiHoiva Oy

Ota yhteyttä

Minne haluat rakentaa Tunnehirsi-palvelukodin? Ota yhteyttä – viemme sinut tutustumaan mihin tahansa kohteeseemme. Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!