Siirry suoraan sisältöön
Yrityksille

Aloita varhaiskasvatus- tai hoivaliiketoiminnan kasvattaminen

Hoivaliiketoiminnan_kasvattaminen

Hoiva- ja varhais­kasvatus­yritys menestyy tarjoamalla parasta

Vetovoimaiset Tunnehirsi-rakennukset luovat perustan hoivapalvelu- tai varhaiskasvatusyrityksesi menestymiselle ja kasvulle. Asukkaat tai muut käyttäjät ja henkilöstö viihtyvät toimivissa, turvallisissa ja aistiystävällisissä hirsirakennuksissa. Tunnehirsi-rakennus on hiilijalanjäljeltään pieni ja aina ympäristösertifioitu.

Rakenna yhdessä kannattavaa kasvua

Valitse rakentajakumppani, joka ymmärtää syvällisesti liiketoimintaasi. Yhdessä suunnitellen luomme vetovoimaiset ja toimivat kokonaisuudet: hirsipäiväkodit, -palvelukodit ja -hoivakodit, joiden talous on kunnossa.

 • ico_tontti_586d51 Tarkoitukseen sopiva tontti

  Jos tonttia ei vielä ole, hankimme päiväkoti- tai hoivarakentamiseen sopivan tontin alueelta, jossa haluat tarjota varhaiskasvatus- tai hoivapalveluita. Kaikkialla Suomessa.

 • ico_budjetti_586d51 Kannattavuuden varmistava budjetti

  Autamme mitoittamaan uuden Tunnehirsi-rakennuksen toteutukselle taloudellisesti toimivan budjetin. Huolehdimme myös hankkeen rahoituksesta.

 • ico_paketti_586d51 Huolella viimeistelty kokonaistoimitus

  Suunnittelemme Tunnehirsi-rakennuksen käyttäjien kanssa, toteutamme sen paikallisten ammattilaisten kanssa ja kerromme etenemisestä. Rakennus on käyttövalmis suunniteltuna päivänä.

Tutustu Tunnehirsi-ratkaisuun

Tunnehirsi tarjoaa hoiva- ja varhaiskasvatusyritykselle kaikki luonnollisen hirsirakennuksen edut helppona, varmana ja kilpailukykyisenä kokonaistoimituksena. Aisti- ja ympäristöystävällinen Tunnehirsi-rakennus on kilpailuvaltti, jota arvostavat niin hoiva- ja päiväkotipalveluiden ostajat, käyttäjät kuin hoivatyön ammattilaisetkin. 

tunnehirsi-hirsirakennus

Oma kiinteistökonsepti kasvun tueksi

Tunnehirsi-rakennus suunnitellaan aina tulevia käyttäjiä varten. Samantyyppisten yksiköiden toteuttaminen tulee kuitenkin tehokkaammaksi ja edullisemmaksi, kun suuret linjat ja yhteistyötavat ovat tulleet tutuiksi. Ensimmäinen hanke voikin johtaa oman kiinteistökonseptin luomiseen.

Hirsipaivakoti_vahahiilinen
 • Tiloilla on iso vaikutus siihen, millaiseksi koemme olomme. On merkityksellistä, miten ja millaisessa ympäristössä kodin ulkopuolelle sijoitetut lapset ja nuoret saavat asua.

  Kimmo Huhtimo Humanan lastensuojelupalveluiden toimialajohtaja
 • Asukkaat ovat niin onnellisia! Nukkuvat yönsä, liikkuvat päivät ja virkistyvät ihan hirveästi. Yhdeksänkymppisetkin piristyvät! Olen meidän asukkaiden puolesta tosi tyytyväinen.

  Tiina Ylikoski ja Tiina Hiltunen Palvelukoti Kotokaaren yrittäjät

Varaa Tunnehirsi-esittely

Varaa aika puhelin- tai verkkoesittelyyn. Saat tietää lisää Tunnehirsi-ratkaisusta ja kokonaisvaltaisesta toimintatavastamme.

Uusimmat artikkelit

Lataa opas

Hoivapalveluyrityksen kasvuopas kertoo, miten Tunnehirsi-hoivarakennukset tukevat toiminnan kannattavaa kasvua. 

Hoivarakentajat_hoivayrityksen_kasvuopas_web_3500x1080

Ota yhteyttä

Minne haluat rakentaa Tunnehirsi-päiväkodin tai -hoivakodin? Ota yhteyttä – viemme sinut tutustumaan mihin tahansa kohteeseemme. Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!