Siirry suoraan sisältöön
Ajankohtaista

Mediatiedotteet ja kuvat käyttöösi

Hoivarakentajat_hyva_yhteishenki

Hyödynnä tiedotteita, lataa kuvia ja ota yhteyttä. Autamme sinua tuottamaan sisältöä ihmisille ja ympäristölle hyvää tekevästä hoivarakentamisesta. Median edustajana olet myös tervetullut tutustumaan mihin tahansa kotimaisesta hirrestä rakennettuun kohteeseemme!

Tuoreimmat tiedotteet

Vanhempia tiedotteita

Kysy Hoivarakentajien toiminnasta

Mikko Vainioranta
Hoivarakentajien strategiajohtaja

Puh. 040 701 5325
Sähköposti: mikko.vainioranta@hoivarakentajat.fi

Mikko vastaa Hoivarakentajien strategiasta sekä nimetyistä asiakkuuksista. Hänen tavoitteenaan on kehittää hoiva-alalle uusia innovatiivisia ratkaisuja yhdessä hoiva-alan yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Mikolle vähähiilisen ja aistiystävällisen palvelurakentamisen edistäminen on sydämenasia. Kysy lisää!

mikkovainioranta_16-9

Hoivarakentajat lyhyesti

Hoivarakentajat on Suomen suurin julkinen hirsirakentaja ja vastuullisen rakentamisen edelläkävijä. Rakennamme terveitä ja pitkäikäisiä palvelurakennuksia puhtaasta, kotimaisesta hirrestä.

Suunnittelemme aisti- ja ympäristöystävälliset Tunnehirsi-päiväkodit, -hoivakodit sekä -palvelukodit yhdessä tulevien käyttäjiensä kanssa. Hirsirakennuksemme ovat terveitä ja toimivia, mutta myös vähähiilisiä ja energiatehokkaita. Tämän vuoksi huolehdimme myös kohteittemme ympäristösertifioinnista. 

Uskomme, että hyvä kasvaa yhdessä tekemällä. Vastuumme tuntevana rakentajana autamme suunnitteluvaiheessa asiakkaitamme varmistamaan uusien kohteidensa toiminnalle kannattavan perustan. 

hirsipalvelukodin_rahoitus

Hoivarakentajien mediakuvat

Kuvia voi käyttää Hoivarakentajista kertovien artikkelien yhteydessä. Kuvan yhteyteen on lisättävä maininta:
Kuva: Hoivarakentajat Oy.