Siirry suoraan sisältöön
Ratkaisut

Rakenna kasvua Tunnehirsi-ratkaisulla

Hoivarakentajat_hoivayksikon_rakentaminen

Tunnehirsi-rakennus on kilpailuvaltti

Tunnehirsi tarjoaa varhaiskasvatus- tai hoivayritykselle kaikki luonnollisen hirsirakennuksen edut helppona, varmana ja kilpailukykyisenä kokonaistoimituksena. Kunnalle tai hyvinvointialueelle Tunnehirsi on luotettava kokonaisratkaisu, joka sisältää vetovoimaisen hirsihoivarakennuksen tai hirsipäiväkodin palveluntarjoajineen.

Vetovoimaisen hirsi­rakennuksen kokonais­toimitus

Uuteen hoivayksikköön tai päiväkotiin kannattaa valita terveellisiä, aistiystävällisiä ja ekologisia rakennusmateriaaleja. Tunnehirsi on Hoivarakentajien projektitoimituksena tarjoama ratkaisu. Se edustaa kokonaisvaltaisesti vastuullista rakentamista.

 • ico_yhteistyo_586d51 Yhdessä käyttäjälähtöisesti suunniteltu

  Yhdistämme suunnittelussa hoivayksikön tai päiväkodin tulevien käyttäjien toiveet ja oman hoivaliiketoimintaosaamisemme.

 • ico_tunnehirsi_sydan_586D51 Nykyaikainen ja aistiystävällinen hirsirakennus

  Painumattomasta hirrestä rakennettu hoivayksikkö tao päiväkoti on kodikas, toimiva ja aisteja hellivä. Tarvittaessa myös siirrettävä.

 • ico_luonto_sydan_586D51 Energiatehokas ja ympäristösertifioitu

  Vähähiilinen, uusiutuvalla energiamuodolla (kuten maalämpö) sekä älyohjatulla ilmanvaihdolla varustettu hirsirakennus on myös ympäristösertifioitu. 

 • ico_maapallo_586D51 Kestävä ja vastuullinen koko elinkaarensa ajan

  Tunnehirsi-rakennus kestää käytössä ja toimii hiilinieluna. Rakennuksen elinkaaren lopussa materiaalit sopivat kierrätykseen.

 • ico_paketti_586d51 Hyvin hallittu ja aikataulussa valmistuva kokonaistoimitus

  Keskittyminen hirsirakentamiseen tarkoittaa, että tiedämme mitä teemme ja kerromme miten työ etenee. Toiminta voi alkaa aina sovitussa aikataulussa.

Ympäristösertifointi auttaa tilaajaa vertailemaan rakentajia samoin kriteerein. Sertifioitava Tunnehirsi-hoivarakennnushanke on haluttu, olipa kyse rahoituksesta, omistajista, käyttäjistä tai työntekijöistä.

Jouni Salmi Hoivarakentajien asiakkuusjohtaja

Tutustu erilaisiin Tunnehirsi-rakennuksiin

Palvelukoti-Kotokaari-1600x900

Tunnehirsi-hoivakodit

Ikäihmisten asumiseen ja hoivaan yhdessä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten kanssa suunnitellut turvalliset ja viihtyisät hoivayksiköt.

09_vammaistenasumispalvelut_1280x720

Tunnehirsi-palvelukodit

Erityisryhmien ympärivuorokautisen ja tuetun asumisen tarpeisiin yhdessä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten kanssa suunnitellut aistiystävälliset ja kodikkaat palveluasumisen yksiköt. 

Paivakoti-Pilke-Siru-1600x900

Tunnehirsi-päiväkodit

Päiväkoti- ja esikouluikäisten lasten tarpeisiin yhdessä varhaiskasvatuksen ammattilaisten kanssa suunnitellut aisti- ja ympäristöystävälliset päiväkodit.

Varaa Tunnehirsi-esittely

Varaa aika puhelin- tai verkkoesittelyyn. Saat tietää lisää Tunnehirsi-ratkaisusta ja kokonaisvaltaisesta toimintatavastamme.

Tutustu vähähiiliseen hirsirakentamiseen

Ota rakentamisen ilmastovaikutukset huomioon, kun kaavoitat maata hoivarakentamiseen tai valitset rakennusmateriaaleja. Massiivipuinen hirsirakennus sitoo ilmakehän hiiltä vuosikymmeniksi, jopa vuosisadoiksi.

Hoivarakentajat_yhteistyokumppani

Uusimmat artikkelit

Lataa opas

Hoivapalveluyrityksen kasvuopas kertoo, miten Tunnehirsi-hoivarakennukset tukevat toiminnan kannattavaa kasvua. 

Hoivarakentajat_hoivayrityksen_kasvuopas_web_3500x1080

Ota yhteyttä

Minne haluat rakentaa Tunnehirsi-päiväkodin tai -hoivakodin? Ota yhteyttä – viemme sinut tutustumaan mihin tahansa kohteeseemme. Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!