Siirry suoraan sisältöön
Ajankohtaista

Lataa hoiva- ja päiväkoti­rakentamisen oppaita ja inspiraatiokirjoja

Paivakodin_hirsiseina

Hoivaa ja asumispalveluita tarvitsevien ihmisten sekä päiväkoti-ikäisten lasten hyvinvointiin panostaminen on arvovalinta. Oppaamme kertovat, miten aisti- ja ympäristöystävällinen hirsirakentaminen tekee hyvää ihmisille ja luonnolle. Inspiraatiokirjoista saat puolestaan tietoa ja ideoita omien suunnitelmiesi tueksi. Lataa ja lue!

 • Hoivarakentajat_hoivayrityksen_kasvuopas_960x540

  Hoivapalveluyrityksen kasvuopas

  Kun haluat tarjota inhimillisesti arvokasta hoivaa ja hyvinvointia ikäihmisille, kuntoutusta tarvitseville ja muille erityisryhmille, tutustu turvalliseen Tunnehirsi-ratkaisuun. Ympäristö- ja aistiystävälliset Tunnehirsi-hoivarakennukset tukevat myös toiminnan kannattavaa kasvua. 

 • Hoivarakentajat-Miksi-hoiva-ja-paivakodit-kannattaa-rakentaa-hirresta-opas-web-960x540

  Miksi hoiva- ja päiväkodit kannattaa rakentaa hirrestä

  Tarve nykyaikaisille ja vähähiilisille hoivakodeille, palvelukodeille ja päiväkodeille kasvaa jatkuvasti eri puolilla Suomea. Lue miten aisti- ja ympäristöystävällinen Tunnehirsi-rakennus tarjoaa hyvälle hoivalle ja varhaiskasvatukselle erinomaiset puitteet taloudellisesti järkevällä tavalla.

 • Hoivarakentajat_Varhaiskasvatusyrityksen_kasvuopas_960x540

  Varhaiskasvatusyrityksen kasvuopas

  Tutustu turvalliseen Tunnehirsi-ratkaisuun, kun haluat tarjota varhaiskasvatuspalveluita lapsiperheiden ja alan ammattilaisten suosimissa terveellisissä ja toimivissa hirsirakennuksissa. Ympäristö- ja aistiystävälliset Tunnehirsi-päiväkodit tukevat myös toiminnan kannattavaa kasvua.

 • 202311_inspiraatiokirja_paivakoti_960x540

  Aistiystävällinen hirsipäiväkoti -inspiraatiokirja

  Ihastu aistiystävällisiin Tunnehirsi-päiväkoteihin, joita rakennamme jo 50 hirsipäiväkodin kokemuksella. Inspiroivien esimerkkien lisäksi saat tietää, miten suunnittelemme Tunnehirsi-päiväkodit yhdessä tulevien käyttäjien kanssa sekä miten rakennamme ne pihoja myöten valmiiksi – aina sovittuun aikaan.