Siirry suoraan sisältöön
Ota yhteyttä

Hoivarakentajat on hyvä työpaikka

Hoivarakentajat_hirsipalveluasunnot

Haluatko herrasmiesrakentajaksi?

Asiakaslähtöinen, hyvinvoiva henkilöstö on toimintamme perusta. Haluamme, että jokainen kohtaaminen asiakkaiden kanssa jättää lämpimän, mukavan muiston. Asiakaspalautteidemme perusteella erotumme muista rakennusliikkeistä. Tästä haluamme pitää kiinni. Välitämme toisistamme ja asiakkaistamme, teemme työtä yhdessä.

 • ico_yhteistyo_586d51 Erilaisia rooleja

  Hoivarakentajiin mahtuu eri alojen asiantuntijoita projekti-insinööreistä talousasiantuntijoihin ja aidosti asiakaspalveluhenkisiin myynnin ammattilaisiin. Ota yhteyttä ja kerro, miten sinä mielestäsi rikastaisit joukkoamme.

 • ico_sertifikaatti_586d51 Kasvun polkuja

  Tuemme työntekijöiden kokonaisvaltaista hyvinvointia ja mahdollistamme kasvun polkuja. Henkilöstön kouluttaminen on osa yrityksemme kilpailukykyä. Yrityksen talouden ymmärtäminen on olennainen osa työntekijöidemme osaamista.

 • ico_rakentaja_586D51 Itsenäistä asiantuntijatyötä

  Työntekijämme ovat itsenäisesti toimivia asiantuntijoita. Vastapainona etätyölle pidämme tärkeinä hetkiä, joihin kokoonnumme yhdessä rentoutumaan ja puhumaan sekä työstä että muista elämän tärkeistä asioista.

Miksi Hoivarakentajille

Hoivarakentajat_tyossa_viihtyminen-1600x900

Saat tottua avoimeen ja kannustavaan kulttuuriin

Hoivarakentajilla joudut opettelemaan keskustelukulttuurin, jossa kehutaan ja kannustetaan. Kaikki tieto pyritään jakamaan kaikille, ja mokasi on tiimin yhteinen oppimiskokemus.

Hoivarakentajat_hyva_tyopaikka-1600x900

Sinut kohdataan kokonaisena ihmisenä arvostaen

Haluamme toisillemme hyvää. Autamme toisiamme onnistumaan, loistamaan ja menestymään. Hoivarakentajilla ymmärretään, että työn ulkopuolinen elämä on tärkeämpää kuin työelämä.

Hoivarakentajat_tyontekijaksi-1600x900

Pieni iso työnantaja – ihmisen kokoinen yritys

Hoivarakentajat on vakavarainen. Henkilöstöedut, palkkaus ja työvälineet ovat korkealla tasolla, toiminta on ammattimaista ja toimintatavat vakiintuneita. Meillä on kuitenkin pienen yrityksen kulttuurin edut. Saat kehittää omaa työtäsi ja vaikuttaa siihen osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

 • Hienoa työskennellä porukassa, jossa on vahva yhteen hiileen puhaltamisen meininki. Meillä ei kadehdita toisten kykyjä vaan hyödynnetään ristiin toisten osaamista yhteiseksi parhaaksi ja jokaista arvostetaan omine vahvuuksineen ja heikkouksineen. Sen myötä jokainen voi olla rohkeasti oma itsensä.

  Kalle
 • Hoivarakentajilla on työntekijöinä huipputyyppejä ja he yhdessä muodostavat uniikin tiimin, jossa tuetaan toinen toisensa onnistumista. Tiimi on pieni ja tulokset huikeita. Omistajien sitoutuminen ja vuosia kestänyt kova työnteko on luonut pohjan, jonka päälle uudet työntekijät ovat päässeet rakentamaan ja yhdessä oppimaan

  Jouni

Mitä toivomme sinulta

Hoivarakentajat-hirsinen-Humanan-lastensuojeluyksikko-1600x900

Ihmisten kohtaaminen

Hoivarakentaja on hyvä viestijä. Hän tulee toimeen ihmisten kanssa, sekä asiakkaiden että oman tiimin. Hän on avoin kysymään ja jakamaan tietoa. Hän ymmärtää, että jokainen kohtaaminen jättää jäljen.

Hoivarakentajat_yhteistyo-1600x900

Yhteen hiileen puhaltaminen

Hoivarakentaja on tiimipelaaja. Joukkueen onnistuminen on hänelle tärkeämpää kuin omat suoritukset. Hän auttaa ympärillään olevia onnistumaan ja loistamaan.

Vastuullinen-rakentaminen-1600x900

Ratkaisukeskeisyys

Hoivarakentajalla on kyky itsenäiseen päätöksentekoon ja toimintaan sekä eteenpäin katsova, positiivinen asenne. Hän on tekijä ja ratkaisija, joka tuo uutta osaamista ja näkemystä tiimiin.

Kysy työmahdollisuuksia

Ota yhteyttä Niilo Rantalaan. Saat esitellä itsesi ja osaamisesi sekä tietää lisää Hoivarakentajista työnantajana. 
Hoivarakentajat_kalenterivaraus

Uusimmat artikkelit Hoivarakentajista työpaikkana

Ota yhteyttä

Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!