Siirry suoraan sisältöön
Ota yhteyttä

Ostamme tontteja hirsipäiväkotien ja -hoivakotien rakentamiseen

Hirsinen-paivakoti

Myy tonttisi vastuulliseen rakentamiseen

Onko sinulla tontti, joka ei tuota mitään? Nyt voit käyttää tonttimaata vastuullisesti ja taloudellisesti järkevästi: jos tonttisi koko on yli 2 500 m², tarjoa sitä meille. Olemme Suomen suurin julkinen hirsirakentaja ja vastuullisen rakentamisen edelläkävijä. Saat tontistasi nopeasti tuottoa ja se tulee hyvään käyttöön.

Ostamme tontteja hirsipäiväkodeille ja -hoivarakennuksille

Rakennamme kotimaisesta hirrestä hoiva- ja palvelurakennuksia sekä päiväkoteja, jotka kestävät aikaa ja lähempää tarkastelua – myös periaatteiltaan. Käytössämme tonttisi parantaa ihmisten ja ilmaston hyvinvointia. Vetovoimaiset hirsirakennukset sopivat ympäristöönsä ja tukevat alueellista myös elinvoimaa.

  • ico_tontti_586d51 Selvitämme tonttisi mahdollisuudet

    Etsimme yli 2 500 m² tontteja taajamista ympäri Suomen. Katsomme yhdessä, sopiiko tonttisi tai siitä lohkottu osa tarpeisiimme.

  • ico_yhteistyo_586d51 Neuvottelemme sopivan ratkaisun

    Jos tonttisi vaikuttaa sopivalta päiväkoti-, hoivakoti- tai palvelurakentamisen käyttöön, käynnistämme yksityiskohtaiset keskustelut kanssasi.

  • ico_tyytyvaisyys_586d51 Sovimme tonttikaupasta

    Kun pääsemme sopimukseen hinnasta ja muista tonttikaupan yksityiskohdista, teemme kaupat ja tonttisi uusi elämä alkaa.

Tonttiyhteistyö kuntien kanssa

Teemme yhteistyötä kuntien maankäytöstä, kaavoituksesta ja tonteista vastaavien asiantuntijoiden kanssa ja rakennamme alueellista vetovoimaa ja kunnan palvelutarjontaa lisääviä hirsipäiväkoteja ja -hoivarakennuksia. Kunnan kannalta helppoon kokonaisratkaisuun kuuluu vähähiilinen hirsirakennus, joka on suunniteltu yhdessä hoivapalvelu- tai varhaiskasvatusyrityksen kanssa. 

Hoivarakentajat-kasva-alihankkijaksi-tyontekijaksi

Tarjoa tonttiasi

Ota yhteyttä ja kerro, missä sinulla on yli 2 500 m2:n taajamatontti. Otamme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä katsoa sopisiko tontillesi ilmastoystävällinen hirsirpäiväkoti, -hoivakoti tai -palvelukoti.

Kysy lisää