Siirry suoraan sisältöön
Ota yhteyttä

Tule kumppaniksi Hoivarakentajien projektiin

Kalle-Kemppainen-tyomaa

Haluatko rakentaa terveitä, ekologisia hirsirakennuksia?

Rakennamme aisti- ja ympäristöystävällisiä päiväkoteja, hoivakoteja ja palvelukoteja kotimaisesta hirrestä. KVR-toimintamallissa vastaamme kaikesta ja johdamme rakennusprojekteja itse ympäri Suomen. Edustatko alueellista tai paikallista rakennusliikettä? Aloita yhteistyö kanssamme! 

Rakenna hyvää kanssamme

Olemme Suomen suurin julkinen hirsirakentaja ja vastuullisen rakentamisen edelläkävijä. Käytämme alueellisia ja paikallisia rakennusliikkeitä aina kun mahdollista tukeaksemme paikallista työtä. Etsimme vastuullisia yhteistyökumppaneita ympäri Suomen toimimaan esimerkiksi urakointikumppaneina ja ulkopuolisina valvojina. Kanssamme tulet osaksi tulevaisuuden vastuullista, ihmisistä ja ilmastosta välittävää rakentamista.

  • ico_luonto_talo_586D51 Kokonaisvastuurakentaminen

    Rakennamme KVR-urakkana. Olemme todenneet, että rakentaminen on tehokkainta, nopeinta ja kaikille osapuolille helpointa, kun langat ovat yhden rakennuttajan käsissä koko projektin ajan. 

  • ico_yhteistyo_586d51 Kestävä kumppanuus

    Haemme pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita. Kerro, miksi olisit meille sopiva kumppani. Aloitetaan yhteistyö, joka voi kantaa pitkälle.

  • ico_sarja_586D51 Alan eturintamassa

    Kaavoitus ja rakennusmääräykset ohjaavat kohti ilmastoystävällistä rakentamista. Tulevaisuudessa menestyvät ne toimijat, jotka tarjoavat hiilineutraaleja vaihtoehtoja. Kanssamme olet kehityksen eturintamassa.

Kysy yhteistyö­mahdollisuuksia

Ota yhteyttä Kalle Kemppaiseen! Saat esitellä yrityksesi ja osaamisesi sekä tietää lisää kokonaisvaltaisesta toimintavastamme.
Hoivarakentajat_kalenterivaraus

Tutustu rakenteilla oleviin kohteisiin

Katso mitä rakennamme parhaillaan ympäri Suomen!

Oppikyla-hirsikoulu-Oulu-tyomaa

Ota yhteyttä

 Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!