Siirry suoraan sisältöön
Tietoa meistä

Hyvien hoiva- ja päiväkoti­palveluiden kasvun mahdollistaja

Hoivarakentajat_tyontekijaksi

Hoivarakentajat on Suomen kokenein julkisen sektorin hirsirakentaja

Meillä on vahva kokemus hoivatyön arjesta ja tiedämme, että hoivarakennuksen ja päiväkodin paras suunnittelija on siellä työskentelevä ammattilainen. Autamme hoiva- ja varhaiskasvatusyrityksiä kohti kestävää, kannattavaa kasvua terveillä ja toimivilla hirsirakennuksilla, jotka tuovat työntekijöitä ja asiakkaita.

Hoivarakentajien tarina alkoi hoivayrittäjyydestä

juhamarttala_16-9

Hoivarakentajien perustajaosakas ja yrittäjä Juha Marttala halusi ryhtyä rakentamaan toimivia hoivarakennuksia myös muille. Tämä unelma hyvästä hoivasta ja toimivasta arjesta on tuottanut Suomeen jo yli sata käyttäjien kanssa suunniteltua hoiva- ja päiväkotirakennusta, joissa on hyvä olla ja tehdä työtä. 

Autismisaatio-Lappeenranta-1600x900

Rakennamme ihmisille hyviä hirsirakennuksia

Olemme keskittyneet hirsirakentamiseen, koska hirsirakennuksissa ihmiset yksinkertaisesti voivat paremmin. Toimivat, aistiystävälliset hoiva- ja päiväkotirakennukset auttavat alan yrityksiä tarjoamaan parasta: hyvää hoivaa terveessä ympäristössä.

Paivakoti-Pilke-Tahti-hirsiseina_1600x900

Edistämme vähähiilistä rakentamista

Massiivipuu – hirsi – on paras rakennusmateriaali myös luonnon ja ympäristön kannalta. Vähähiilinen rakentaminen perustuu puurakentamisen osaamiseen. Olemme ensimmäisinä Suomessa rakentaneet hiilinegatiivisen päiväkodin.

Humana-lastensuojeluyksikko-Rantalempea-Tornio-olohuoneen-ikkunat-1600x900

Luomme yhdessä kestävää kasvua

Olemme Suomen kokenein modernien julkisten hirsirakennusten rakentaja. Asiakkaamme ja kumppanimme arvostavat toimintatapaamme, kääntyvät puoleemme uudestaan ja suosittelevat muillekin yhteistyötä kanssamme. 

Koko toimintamme ydin on rakentaa asiakkaillemme kilpailuetua heidän arkeaan varten suunnitelluilla terveillä ja toimivilla tiloilla – vastuullisesti ja asiakasta kuunnellen.

Tarmo Kemppainen toimitusjohtaja, Hoivarakentajat Oy

Hyvää hoivaa ja työn iloa Tunnehirsi-rakennuksissa

Haluamme rakentaa päiväkoteja ja hoivarakennuksia, joissa kaikki ratkaisut – esteettömyys, toimivuus ja muunneltavuus – toteutuvat ja palvelevat asukkaiden ja muiden käyttäjien sekä työntekijöiden arkea. Aisti- ja ympäristöystävällisissä Tunnehirsi-rakennuksissa voidaan hyvin.

Tutustu Tunnehirsi-ratkaisuun

Tunnehirsi tarjoaa hoiva- ja varhaiskasvatusyritykselle kaikki luonnollisen hirsirakennuksen edut helppona, varmana ja kilpailukykyisenä kokonaistoimituksena. Aisti- ja ympäristöystävällinen hirsirakennus on kilpailuvaltti, jota arvostavat niin palveluiden ostajat, käyttäjät kuin hoiva- ja varhaiskasvatustyön ammattilaisetkin. 

tunnehirsi-hirsirakennus

Hoiva- ja varhais­kasvatus­yritykselle tontti ja yhdessä suunniteltu rakennus

Rakennamme hirrestä yhdessä suunnitellen päiväkoteja, erityisryhmien palvelukoteja sekä seniorien hoivakoteja. Tähtäämme kaikessa siihen, että sekä hirsirakennus että piha-alueet tukevat parhaalla mahdollisella tavalla yksikön asukkaiden tai käyttäjien ja henkilöstön jokapäiväistä toimintaa.

Palvelukoti-Villa-Sipriina-yleiset-tilat

Hoiva- ja varhais­kasvatus­palveluiden ostajalle helppo kokonaisratkaisu

Vastuunsa tuntevat kunnat ja hyvinvointialueet panostavat terveellisiin, pitkäikäisiin, kotimaisiin, luontoarvoja ja tulevia sukupolvia kunnioittaviin hirsirakennuksiin. Autamme julkista sektoria tuomalla vetovoimaisen ja vähähiilisen hoivarakennuksen tai päiväkodin palveluntarjoajineen sinne, missä tarvetta on. 

Koivukylan-paivakoti-sisatilat

Aloita yhteistyö kanssamme

Varaa aika puhelin- tai verkkoesittelyyn. Saat tietää lisää Tunnehirsi-ratkaisusta ja kokonaisvaltaisesta toimintatavastamme. Sekä kutsun käymään missä tahansa rakentamassamme kohteessa.

  • ico_tunnehirsi_sydan_586D51 1 rakennettua päiväkotia, palvelukotia ja hoivakotia
  • ico_luonto_talo_586D51 1 modernia vähähiilistä hirsirakennusta
  • ico_suomi_586D51 1 kunnassa
  • ico_sarja_586D51 1 rakennushanketta vuodessa
  • ico_tyytyvaisyys_586d51 1 useita yksiköitä rakentavista valitsee meidät uudestaan
  • ico_hoivarakentajat_r_586D51 1 liikevaihto vuodessa

Uusimmat artikkelit

Lataa opas

Miksi hoiva- ja päiväkodit kannattaa rakentaa hirrestä -opas kertoo,  miten aisti- ja ympäristöystävällinen Tunnehirsi-rakennus tarjoaa hoivalle ja varhaiskasvatukselle erinomaiset puitteet taloudellisesti järkevällä tavalla.

Hoivarakentajat–Miksi-hoiva-ja-paivakodit-kannattaa-rakentaa-hirresta-opas-web_3500x1080

Ota yhteyttä

Minne haluat rakentaa Tunnehirsi-päiväkodin tai -hoivakodin? Ota yhteyttä – viemme sinut tutustumaan mihin tahansa kohteeseemme. Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!