Siirry suoraan sisältöön
Yrityksille

Hirsirakenteinen hoivakiinteistö tai päiväkoti vuokramallilla

09_vammaistenasumispalvelut_1280x720_2

Vuokramallilla rakentaminen ei vaadi omaa pääomaa

Helpoin ja riskittömin tapa saada käyttöönsä uusi Tunnehirsi-hoivakoti, -palvelukoti tai -päiväkoti on vuokramallilla rakentaminen. Silloin kiinteistön käyttäjän ei tarvitse sitoa omaa pääomaa rakentamiseen. Tämä on useimmiten tärkeää kasvuhakuisille sosiaali- ja terveysalan palveluita tai varhaiskasvatuspalveluita tarjoaville yrityksille. 

Vuokramalli lyhyesti

  • ico_sarja_586D51 Ratkaisu kasvuhaluisille yrityksille
  • ico_tunnehirsi_sydan_586D51 Yrityksen käyttöön konseptoidut hirsikiinteistöt
  • ico_yhteistyo_586d51 Osallistava, vetovoimaisuutta korostava suunnitteluprosessi
  • ico_euro_586d51 Oma pääoma ei sitoudu rakennuksiin
  • ico_luonto_talo_586D51 Omistajana vastuullinen kiinteistösijoittaja

Mitä vuokramallilla rakentaminen tarkoittaa?

Hoivarakentajat huolehtii rakennuslupaprosessista alkaen kaikesta, tavallisesti myös tontin hankinnasta. Terveellinen ja vetovoimainen hirsikiinteistö suunnitellaan yhdessä tilaajan kanssa. 

Tämän lisäksi teemme sopimukset vastuullisen kiinteistösijoittajan ja muiden osapuolien kanssa. Vastaamme koko suunnittelu- ja rakentamisprosessista yhdessä tehdyn suunnitelman mukaisesti. Uusi aistiystävällinen ja energiatehokas Tunnehirsi-hoivakoti, -palvelukoti tai -päiväkoti valmistuu sovittuun aikaan, joten toiminta voi alkaa haluttuna päivänä. 

Vuokramalliin kuuluu aina monivuotinen vuokrasopimus. Kiinteistössä toimiva yritys maksaa yhdessä suunnitellun yksikön käytöstä vuokraa kiinteistön omistavalle sijoitusyhtiölle.

Hoivarakentajat_Humana_lastensuojelu_piha

Vuokramalli mahdollistaa kannattavan kasvun

Toiminnan laajentuessa hoivapalvelu- ja varhaiskasvatusyrityksille on yleensä kannattavinta rakentaa uusia kiinteistöjä vuokramallilla. Silloin rakennusinvestointi ei rasita omaa tasetta ja käyttöön saadaan taloudellisia ja houkuttelevia hirsirakennuksia.

Vastuullisuutta painottavat kiinteistösijoittajat suosivat luonnollisesti vastuullisesti toimivia ja kasvavia vuokralaisia. Tämän vuoksi varmistammekin aina yhdessä uuden kiinteistön taloudellisen yhtälön ennen rakentamista. Yhdessä suunniteltu, kannattavaksi ja vetovoimaiseksi koeponnistettu hirsikiinteistökonsepti on erinomainen perusta kasvulle, sillä se sujuvoittaa seuraavien yksiköiden suunnittelua ja rakentamista. 

Kotimaisesta puusta rakennetut ja uusiutuvalla energialla lämmitettävät hirsirakennukset ovat energiatehokkaita ja käyttökustannuksiltaan maltillisia. Ja mikä tärkeintä, aistiystävälliset hirsirakennukset lisäävät kilpailukykyä: ne houkuttelevat sekä työntekijöitä että kiinteistön käyttötarkoituksesta riippuen hoivaa ja asumispalveluita tarvitsevia asukkaita tai lapsiperheitä. 

Paivakoti-Oppikyla-Hoivarakentajat-980x653

Vuokramallin vaihtoehto on KVR-urakka

Joskus hoivapalvelu- tai varhaiskasvatusyritykselle voi olla järkevää rakennuttaa tarvittava uusi kiinteistö omalla kustannuksella. Silloin helpoin tapa saada vetovoimainen hirsirakennus käyttöönsä on tehdä KVR-urakkasopimus Hoivarakentajien kanssa. 

Muita sopimuskumppaneita ei tarvita, sillä Hoivarakentajat vastaa koko suunnittelu- ja rakentamisprosessista. Rakennustyön valvonta tapahtuu avoimesti ja ulkopuoliset valvojat ovat aina tervetulleita työmaillemme. Rakentamisen kustannuksista vastaa rakennuttaja. 

Tässäkin vaihtoehdossa osallistamme rakennuttajan haluamassaan laajuudessa uuden hirsiyksikön suunnitteluun. Luovutame aisti- ja ympäristöystävällisen hirsirakennuksen asiakkaalle sovittuna päivänä, aivan kuten vuokramallissakin.

20230823_mitatunnehirsiratkaisutarjoaa_1280x720_3

Varaa Tunnehirsi-esittely

Varaa aika puhelin- tai verkkoesittelyyn. Saat tietää lisää Tunnehirsi-ratkaisusta ja kokonaisvaltaisesta toimintatavastamme rahoitusvaihtoehtoineen.

Uusimmat artikkelit

Ota yhteyttä

Minne haluat rakentaa Tunnehirsi-päiväkodin tai -hoivakodin? Ota yhteyttä – viemme sinut tutustumaan mihin tahansa kohteeseemme. Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!