Siirry suoraan sisältöön
Julkinen sektori

Vapauta tontteja vastuulliseen hoiva- ja päiväkoti­rakentamiseen

Hirsinen-paivakoti

Vastuullinen tonttipolitiikka lisää kunnan vetovoimaa

Myy tai vuokraa päiväkoti- tai hoivarakentamiseen sopiva kunnan tontti vastuulliselle kumppanille. Tarjoamme alueellista vetovoimaa lisäävän kokonaisuuden, joka täydentää kunnan palvelutarjontaa ja toteuttaa samalla täydellisesti kunnan vastuullisuus- ja ympäristötavoitteita.

  • ico_tontti_586d51 Tontti vähähiiliseen päiväkoti- tai hoivarakentamiseen

    Hankimme päiväkoti- tai hoivarakentamiseen sopivia tai kaavoitettavia tontteja kunnilta ja muilta julkisyhteisöiltä sekä yksityisiltä tahoilta. Vähähiilisen hirsirakentamisen suosiminen tonttipolitiikassa on helppo ja varma tapa lisätä paikallisten ihmisten ja ympäristön hyvinvointia.

  • ico_paketti_586d51 Kunnalle helppo kokonaisratkaisu

    Tontin kaavoittaminen ja luovuttaminen hirsirakentamiseen on varma ja nopea tapa saada tontista tuottoa. Rakennamme tontille alueen päiväkoti- tai hoivapalvelutarjontaa täydentävän Tunnehirsi-yksikön yhdessä sitä käyttävän varhaiskasvatus- tai hoivapalveluyrityksen – tai kunnallisen toimijan kanssa.

  • ico_luonto_talo_586D51 Ympäristöönsä sopiva hoivarakennus

    Nykyaikainen Tunnehirsi-rakennus sopii erinomaisesti kaupunkeihin ja taajamiin. Otamme suunnitelmissa huomioon tontin ominaisuudet ja ympäristön sekä käyttäjien tarpeet. Näin myös logistiikka toimii sujuvasti ja turvallisesti, kun rakennus otetaan käyttöön.

Aloita tonttiyhteistyö varaamalla palaveriaika

Varaa aika puhelin- tai verkkopalaveriin. Saat tietää lisää tonttiyhteistyöstämme, Tunnehirsi-ratkaisusta sekä kokonaisvaltaisesta toimintavastamme.

Uusimmat artikkelit

Ota yhteyttä

Minne haluat rakentaa Tunnehirsi-päiväkodin tai -hoivakodin? Ota yhteyttä – viemme sinut tutustumaan mihin tahansa kohteeseemme. Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!