Siirry suoraan sisältöön
Tietoa meistä

Vastuullisuus kuuluu päiväkoti- ja hoivarakentamiseen

Vastuullinen-rakentaminen

Rakennamme tulevaisuutta varten jo nyt

Parhaan arjen ympäristöjä pitää rakentaa niin, että niissä eletään, ollaan ja voidaan hyvin. Meille tärkeintä on asiakkaittemme menestyminen ja Tunnehirsi-rakennusten käyttäjien hyvinvointi. Se edellyttää että rakennamme terveellisiä, pitkäikäisiä ja kotimaisia tiloja, joissa myös luontoarvot ja energiatehokkuus ovat kohdallaan.

 • ico_tunnehirsi_sydan_586D51 Terveellinen, turvallinen ja moderni hirsirakennus

  Yhdistämme helppokäyttöisen ja modernin älyteknologian ikiaikaiseen puurakentamisen taitoon. Terve, painumaton hirsi on yksiaineisena rakenteena turvallinen valinta hoivarakennuksen rungoksi. Oikein hoidettuna se kestää vuosisatoja.

 • ico_suomi_586D51 Suomalaista jokaisessa rakennusvaiheessa

  Painumattomat hirret valmistetaan Suomessa ja puu on peräisin Suomen metsistä. Käytämme paikallisia rakentajia. Kokonaan Suomessa toteutettu hoivarakennus tehdään suomalaisten säädösten mukaan, jotka tiedämme vastuullisiksi.

 • ico_sertifikaatti_586d51 Sertifioitu rakentaja on luottamuksen arvoinen

  Toimimme vastuullisesti kaikkia sidosryhmiämme kohtaan, koska se on oikein. Meille myönnetty ISO9001-sertifikaatti sekä hoivarakennusten ympäristösertifionti kertovat, että toimintamme on vastuullista. Voit olla varma, että teemme mitä lupaamme.

Hoivarakentajat_sertifikaatit

Ihmisten ja ilmaston parhaaksi

Kun valitset rakentamisen materiaaliksi aistiystävällisen ja vähähiilisen hirren, tulet samalla valinneeksi ihmisille lempeää oloa ja ilmastolle ystävällisiä ratkaisuja. Hirsirakennusten ilmaa on helppo hengittää, ja tutkitusti stressitasoja laskevaa puuta on hyvä katsoa, haistaa ja koskettaa. Energiatehokas hirsirakennus toimii hiilinieluna sen koko elinkaaren ajan.

Hirsinen-Koivukylan-paivakoti

Vastuullinen kokonaistoimitus

Kannamme rakennushankkeistamme aina kokonaisvastuun, koska se on asiakkaillemme helpoin tapa saada uusi hirsirakennus käyttöönsä. Tarvittaessa varmistamme yhdessä myös uuden yksikön taloudellisen toimivuuden. 

Useimmiten rakennamme vuokramallilla, eli hankimme kohteelle omistajaksi vastuullisen sijoittajan ja vastaamme koko hankkeen toteuttamisesta. Jos asiakas haluaa itse rahoittaa ja rakennuttaa uuden yksikön, teemme KVR-urakkasopimuksen, jolloin vastaamme koko suunnittelu- ja rakennusprosessista ainoana sopimuskumppanina.

Kokonaisvastuuseen kuuluu myös monipuolinen suunnitteluosaaminen ja ymmärrys eri rakennusmateriaalien keskinäisestä käyttäytymisestä. Vastuullinen toiminta pitää sisällään suunnittelun rakennuksen koko elinkaaren ajaksi niin käytettävyyden kuin ympäristövaikutustenkin osalta. 

Ryhmakoti-Aunela-asukkaita
 • Olen erittäin tyytyväinen, että saimme Hoivarakentajat KVR-urakoitsijaksi. Edellinen päiväkotiprojekti meni hienosti ja käyttäjät ovat olleet todella tyytyväisiä kiinteistöön. Iso huoli jäi pois, kun on tuttu toimija ja yhteistyö on ennenkin ollut hyvää. Tiedän, että saadaan laadukas ja hyvä päiväkoti.

  Petri Katajisto tekninen johtaja, Harjavallan kaupunki
 • Rakennusvaiheessa Hoivarakentajien projektipäällikkö hoiti kyllä työnsä todella hienosti. Toimitusjohtajamme on tarkka mies, hän kävi tontilla melkein joka päivä ja kehui koko ajan, että siisti työmaa. Onhan tämä rakennus saanut valtavia kehuja jo rakennusvaiheessa kyläläisiltä.

  Tiina Ylikoski hoivayrittäjä, Kotokaari
 • Hoivarakentajilla on rautainen projektinjohto-organisointi. Tämä on ollut aivan hämmästyttävän tehokasta. Ihmiset ovat rehtejä ja aivan valtavan kohteliaita. Se on poikkeuksellista rakennusalalla. Palautekin annetaan aina niin, että vastaanottaja ei voi kuin hymyillä.

  Pia Helin arkkitehti, toimitusjohtaja, arkkitehtitoimisto Ark’Aboa

Tutustu Tunnehirsi-ratkaisuun

Tunnehirsi tarjoaa kaikki luonnollisen hirsirakennuksen edut helppona, varmana ja kilpailukykyisenä kokonaistoimituksena. Aisti- ja ympäristöystävällinen hirsirakennus on kilpailuvaltti, jota arvostavat niin hoiva- ja varhaiskasvatuspalveluiden ostajat, käyttäjät kuin hoivatyön ammattilaisetkin. 

tunnehirsi-hirsirakennus

Aloita yhteistyö kanssamme

Varaa aika puhelin- tai verkkoesittelyyn. Saat tietää lisää Tunnehirsi-ratkaisusta ja kokonaisvaltaisesta toimintatavastamme. Sekä kutsun käymään missä tahansa rakentamassamme kohteessa.

Uusimmat artikkelit

Lataa opas

Miksi hoiva- ja päiväkodit kannattaa rakentaa hirrestä -opas kertoo,  miten aisti- ja ympäristöystävällinen Tunnehirsi-rakennus tarjoaa hoivalle ja varhaiskasvatukselle erinomaiset puitteet taloudellisesti järkevällä tavalla.

Hoivarakentajat–Miksi-hoiva-ja-paivakodit-kannattaa-rakentaa-hirresta-opas-web_3500x1080

Ota yhteyttä

Minne haluat rakentaa Tunnehirsi-päiväkodin tai -hoivakodin? Ota yhteyttä – viemme sinut tutustumaan mihin tahansa kohteeseemme. Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!