Siirry suoraan sisältöön
Rakennetut kohteet

Hoivakoti Kotokaari

Asukkaat muuttivat Karvialla sijaitsevaan palvelukoti Kotokaareen vuoden 2020 alussa.

Hoivakoti Kotokaari - hirsihoivakoti

Karvian Kotokaari on kahden ystävyksen, Tiina Hiltusen ja Tiina Ylikosken, yhteinen unelma. Hoivatoimintaa haluttiin laajentaa, ja ahtaiksi koetuista tiloista päästä valoisampiin, avarampiin ja toimivampiin tiloihin. 

“Me halusimme tehdä hyvän hoitopaikan, missä mummojen ja pappojen on hyvä olla”, yrittäjät kertovat. Hoivarakentajien kanssa unelma tehtiin mahdolliseksi, ja itse suunniteltuun hirsiseen hoivakotiin muutettiin tammikuussa 2020.

Toimivissa tiloissa työntekijöiden arki rullaa paremmin. ”Ei mene aikaa siihen, kuinka rollaattori tai pyörätuoli asetellaan ahtaisiin tiloihin. Kaikilla on oma wc, kaikkien tavarat ovat omassa huoneessa, ei tarvitse haeskella mitään. Uskomme, että vanhat työntekijät ovat nyt ylpeitä työpaikastaan, osaavat arvostaa toimivia tiloja,” Ylikoski ja Hiltunen sanovat ja lisäävät nauraen työntekijöiden kertoneen, että yövuorossa tulee nyt ihan huomaamatta neljä kilometriä askeleita.

Lue lisää Kotokaaresta

Hyvä kasvaa yhdessä

opas-hoivapalveluyrityksen-kasvuopas

Hoivapalveluyrityksen kasvuopas kertoo, miten Tunnehirsi-hoivarakennukset tukevat toiminnan kannattavaa kasvua. 

hoiva-cta-bg
  • En itse aluksi uskonut, että hirsi vaikuttaa sisäilman laatuun. Kun kävin tutustumassa Hoivarakentajien kohteeseen, sitten kyllä uskoin. Muistisairas asukaskin huomaa sen eron. Kun täällä on niin siistiä, ja täällä on niin hyvä hengittää.

    Tiina Hiltunen hoivayrittäjä, Kotokaari
  • Asukkaat olivat niin onnellisia! Nukkuivat yönsä, liikkuivat päivät ja virkistyivät ihan hirveästi. Yhdeksänkymppisetkin piristyivät! Tämä rakennus on täyttynyt tosi nopeasti. Mehän olemme saaneet vain sellaista viestiä, että kaikki haluavat Kotokaareen!

    Tiina Ylikoski hoivayrittäjä, Kotokaari

Ota yhteyttä

Minne haluat rakentaa Tunnehirsi-palvelukodin? Ota yhteyttä – viemme sinut tutustumaan mihin tahansa kohteeseemme. Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!