Siirry suoraan sisältöön
Rakennetut kohteet

Ryhmäkoti Aunela

Aunelan ryhmäkodin vuonna 2022 valmistunut hirsirakennus henkii 1800-luvun pohjalaistalon ilmettä.

Ryhmäkoti Aunela - hirsipalvelukoti

Erityislasten ja -nuorten ryhmäkoti Aunelan yrittäjät Anitta ja Timo Routakangas haluavat vaalia rakentamisen aistiystävällisyyttä, luonnollisuutta ja kaunista jälkeä. Perinteikkään punainen, harjakattoinen Aunelan hirsirakennus henkii 1800-luvun pohjalaistalon ilmettä.

Routakankaat kertovat olevansa rakennukseen ja rakennusprosessiin “suorastaan ylityytyväisiä”. “Hoivarakentajat ylitti odotukset rakentamisen joka vaiheessa. He lupasivat, että rakennus valmistuu kymmenessä kuukaudessa, ja niin se valmistuikin. Ei tarvinnut pelätä, että urakoija yrittää tehdä halvalla tai jopa ohittaa jonkin työvaiheen. Se on suorastaan ihmeellistä nykyaikana”, itsekin rakennusalalla toimiva Timo Routakangas kertoo. “En olettanut, että mikään rakennusliike toimii niin kuin Hoivarakentajat toimii. Heidän rakentamisensa laatu on todella korkealuokkainen.”


Palvelurakennus on erityistä tukea tarvitsevien ihmisten koti. Toimivan arjen lisäksi tärkeää on viihtyisyys. “Rakennuksessa on mietitty kaikki elämisen ja olemisen kannalta. Erityistoiveenamme olivat tiloja rauhoittavat äänieristykset. Kaikki käytetyt materiaalit ovat luonnonmukaisia ja pehmeitä”, Timo Routakangas sanoo. “Kun haetaan eliniän kestävää rakennusta, ei mielestämme ole muuta vaihtoehtoa kuin hirsi.”

Anitta Routakangas on samoilla linjoilla. “Hoivarakentajien ääretön ammattitaito ja tietämys helpotti meidän hommaa. Valmis rakennus on lämmin, ihana ja hieno.”

Tutustu hirsirakentamiseen

opas-miksi-hoivarakennus-kannattaa-rakentaa-hirresta

Aisti- ja ympäristöystävällinen Tunnehirsi-rakennus tarjoaa hoiva- ja asumispalveluille erinomaiset puitteet taloudellisesti järkevällä tavalla.

hoiva-cta-bg
  • Hoivarakentajat ylitti odotukset rakentamisen joka vaiheessa. Ei tarvinnut pelätä, että urakoija yrittää tehdä halvalla tai jopa ohittaa jonkin työvaiheen. Se on suorastaan ihmeellistä nykyaikana.

    Timo Routakangas hoivayrittäjä, Aunela
  • Hoivarakentajien ääretön ammattitaito ja tietämys helpotti meidän hommaa. Valmis rakennus on lämmin, ihana ja hieno.

    Anitta Routakangas hoivayrittäjä, Aunela

Ota yhteyttä

Minne haluat rakentaa Tunnehirsi-palvelukodin? Ota yhteyttä – viemme sinut tutustumaan mihin tahansa kohteeseemme. Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!