Siirry suoraan sisältöön
Rakennetut kohteet

Pilke Tiedepäiväkoti Siru

Hirrestä rakennettu Pilke Tiedepäiväkoti Siru tarjoaa modernit, aistiystävälliset puitteet niin lapsille kuin työntekijöilleen.

Pilke Tiedepäiväkoti Siru - hirsipäiväkoti

Vuonna 2019 valmistunut Pilke Tiedepäiväkoti Siru kohosi Espoon Lintuvaaraan Hoivarakentajien ja Pilkkeen yhteistyöprojektina, ja rakennusmateriaalina käytettiin Honkarakenteen kotimaista hirttä.

Puhtaassa, terveellisessä sisäilmassa arki rullaa leikiten ympäri vuoden. Luonnollinen hirsi on kesähelteillä raikas ja viilentävä, talvipakkasilla taas lämmin tunnelmanluoja. “Hirsiseinä pysäyttää kaiken ylimääräisen äänen, ja se on akustisesti ja visuaalisesti todella miellyttävä. On ihanan näköistä, kun hirsi on jätetty omaan luonnolliseen väriinsä. Se tuo sellaista lämminhenkistä tunnelmaa tänne” kuvailee Sirun johtaja Martina Hamberg.

Lue lisää tiedepäiväkoti Sirusta

Hyvä kasvaa yhdessä

opas-paivakotiyrityksen-kasvuopas

Varhaiskasvatusyrityksen kasvuopas kertoo, miten Tunnehirsi-päiväkodit tukevat toiminnan kannattavaa kasvua. 

hoiva-cta-bg
  • Minusta on todella tärkeää taata lapsille terveellinen ympäristö varhaisina vuosina.

    Martina Hamberg Pilke tiedepäiväkoti Sirun johtaja
  • Onhan tämä hirsirakennus rauhoittava. Tunnelma on lämmin, ihan erilainen kuin muissa rakennuksissa. Uskon, että hirsi vaikuttaa lapsiin ihan niin kuin meihin aikuisiinkin, rauhoittavasti.

    Mira Vaalavuo Pilke tiedepäiväkoti Sirun varajohtaja

Ota yhteyttä

Minne haluat rakentaa Tunnehirsi-päiväkodin? Ota yhteyttä – viemme sinut tutustumaan mihin tahansa kohteeseemme. Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!