Siirry suoraan sisältöön
Rakennetut kohteet

Pilke Playschool Haukilahti

Pilke Playschool Haukilahti - hirsipäiväkoti

LEED Gold -sertifioitu hirsipäiväkoti Pilke Playschool Haukilahti rakennettiin noin 10 kuukaudessa. Päiväkotilaiset muuttivat uusiin tiloihin syksyllä 2022.

Hirsirakenteisen Pilke Playschool Haukilahden ympäristösertifiointi näkyy monin tavoin päiväkodin arjessa. Rakennuksessa käytetyt materiaalit ovat turvallisia ja vähäpäästöisiä. Vesikalusteiksi valittiin pienellä virtaamalla varustettuja ekomalleja. 

Pilke Playschool Haukilahden johtaja Maria Cajanus Lopez kertoo: "Sisäilman laatu hirsirakenteisessä päiväkodissamme on loistava ja lämmitysjärjestelmä on todella hyvä. Olemme tyytyväisiä myös tilaviin, viihtyisiin ja akustisesti mukaviin leikkihuoneisiin, joissa kaikissa on yhdistetyt makuusalit. Tärkeä yksityiskohta on, että päiväkodissa on riittävästi vessoja!"

Hoivarakentajien hirsirakennuksissa energiatehokkuus koostuu hirsirungon ilmavuodot estävästä tiiveydestä, maalämmöstä sekä älyohjatusta talotekniikasta. Esimerkiksi ilmanvaihto ja valaistus toimivat automaattisesti, varmistaen mukavat olot sekä lapsille että päiväkodin työntekijöille silloin, kun tiloissa oleskellaan.

Päiväkodin piha-alue on suunniteltu eri-ikäisten lasten tarpeet huomioiden. "Piha on mahtava: se on tilava ja hyvin varustettu eri-ikäisille lapsille", Maria Cajanus Lopez sanoo. Pysäköintialueella on sähköautojen latauspisteitä. 

LEED Gold -sertifikaatin vaatimukset koskevat mm. ympäristöriskien hallintaa, rakennuksen tiiveyttä, talotekniikan laatutasoa, järjestelmien mittarointia ja rakentamisenaikaista työturvallisuutta. Kiinteistöllä kiinnitettiin erityistä huomiota huleveden hallintaan, ja rakentamisen aikana myös rakennusjätteen lajitteluun ja kierrätykseen. 

Inspiroidu hirsipäiväkodeista!

inspiraatiokirja-aistiystavallinen-hirsipaivakoti

Ihastu aistiystävällisiin Tunnehirsi-päiväkoteihin! Tutustu esimerkkeihin, yhdessä suunnitteluun sekä hirsipäiväkotien rakentamiseen ja konseptointiin.

hoiva-cta-bg
  • Sisäilman laatu hirsirakenteisessä päiväkodissamme on loistava ja lämmitysjärjestelmä on todella hyvä. Olemme tyytyväisiä myös tilaviin, viihtyisiin ja akustisesti mukaviin leikkihuoneisiin, joissa kaikissa on yhdistetyt makuusalit. Tärkeä yksityiskohta on, että päiväkodissa on riittävästi vessoja!

    Maria Cajanus Lopez Pilke Playschool Haukilahden johtaja
  • Piha on mahtava: se on tilava ja hyvin varustettu eri-ikäisille lapsille.

    Maria Cajanus Lopez Pilke Playschool Haukilahden johtaja

Ota yhteyttä

Minne haluat rakentaa Tunnehirsi-päiväkodin? Ota yhteyttä – viemme sinut tutustumaan mihin tahansa kohteeseemme. Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!