Siirry suoraan sisältöön
Rakennetut kohteet

Pilke musiikkipäiväkoti Tahti

Pilke musiikkipäiväkoti Tahti - hirsipäiväkoti

Pilke musiikkipäiväkoti Tahti avasi ovensa Iin keskustassa seudun lapsiperheiden iloksi elokuussa 2022. Täällä lapset saavat laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä hirsipäiväkodissa. 

Neljälle lapsiryhmälle suunniteltu hirsirakennus on päiväkodin johtaja Heidi Tapion mielestä päiväkotina juuri sopivan kokoinen. Hirsipäiväkodin akustiikka ja sisäilman hyvä laatu saavat häneltä kiitosta: “Uusi hirsipäiväkoti, kivat tilat  ja erityisesti rakennuksen hyvä sisäilma ovat tärkeitä työntekijöiden rekrytointiin sekä lapsiperheiden valintoihin vaikuttavia tekijöitä. Minusta hirsipäiväkodit lisäävät lasten ja työntekijöiden hyvinvointia erityisesti hyvän sisäilmansa ansiosta.“

Pilke Tahdissa lapsille ja työntekijöille on riittävästi tilaa. Iso sali sopii hyvin mm. koko päiväkodin yhteisten musiikkituokioiden sekä joulujuhlien järkestämiseen. Myös piha on Heidi Tapion mielestä kiva: “Piha on sopivan kokoinen ja hyvin aidattu. Ulkovaraston yhteydessä oleva sadekatos tarjoaa sekä suojaa että mukavan tilan ulkona tapahtuvalle toiminnalle.”

Hoivarakentajat ja Pilke ovat toteuttaneet yhteistyössä jo kymmeniä päiväkoteja. Hirsirakenteiset Pilkkeen päiväkodit ovat vastaus voimakkaasti kasvavaan kysyntään saada lapsille sisäilmaltaan puhtaita päiväkotitiloja.
Aistiystävällinen päiväkotirakennus tukee saumattomasti myös musiikkipäiväkodin toimintaa – hirsitilojen pehmeässä akustiikassa lasten on mukava päästä toteuttamaan itseään.

Terveellinen, raikas hirsi tekee hyvää myös muille aisteille. Silmä lepää luonnollisen valoisassa rakennuksessa, ja puu tuntuu miellyttävältä koskettaa. Kun on aika levätä hetki päiväunilla, luonnollisen lämmin tunnelma rauhoittaa olon höyhensaarille.

Inspiroidu hirsipäiväkodeista!

inspiraatiokirja-aistiystavallinen-hirsipaivakoti

Ihastu aistiystävällisiin Tunnehirsi-päiväkoteihin! Tutustu esimerkkeihin, yhdessä suunnitteluun sekä hirsipäiväkotien rakentamiseen ja konseptointiin.

hoiva-cta-bg

Uusi hirsipäiväkoti, kivat tilat ja erityisesti rakennuksen hyvä sisäilma ovat tärkeitä työntekijöiden rekrytointiin sekä lapsiperheiden valintoihin vaikuttavia tekijöitä. Minusta hirsipäiväkodit lisäävät lasten ja työntekijöiden hyvinvointia erityisesti hyvän sisäilmansa ansiosta.

Heidi Tapio Pilke Tahti -päiväkodin johtaja

Ota yhteyttä

Minne haluat rakentaa Tunnehirsi-päiväkodin? Ota yhteyttä – viemme sinut tutustumaan mihin tahansa kohteeseemme. Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!