Siirry suoraan sisältöön
Rakennetut kohteet

Villa Sipriina

Villa Sipriina on Kirkkonummella sijaitseva hirsipalvelukoti, joka otettiin käyttöön vuonna 2020.

ryhmakoti-villasipriina-kirkkonummi-5-vaaka

Villa Sipriinassa jokainen asukas elää omannäköistään elämää turvallisessa ja kodikkaassa ympäristössä. Kehitysvammaisille suunnatussa palvelukodissa on 15 asukaspaikkaa.

Hoivayrittäjä Anu Harttunen-Rytkönen on onnellinen uuden palvelukodin lämpimästä vastaanotosta naapurustossa. “Ihmiset tykkäsivät seurata meidän rakennustyömaata. Tuli todella paljon kehuja siitä, että he eivät ole ennen nähneet näin siistiä, järjestyksessä olevaa työmaata. Sillä oli merkitystä, kun muutettiin alueelle”, Harttunen-Rytkönen muistelee.

Villa Sipriinan väki muutti uuteen, Hoivarakentajien toteuttamaan hirsirakennukseen lokakuussa 2020. Täällä viihdytään: valoisa, moderni hoivakoti toimii käyttäjiensä arjessa ja takaa hirsirakennukselle ominaisen raikkaan ja terveellisen sisäilman.

Lue lisää Villa Sipriinasta

Hyvä kasvaa yhdessä

opas-hoivapalveluyrityksen-kasvuopas

Hoivapalveluyrityksen kasvuopas kertoo, miten Tunnehirsi-hoivarakennukset tukevat toiminnan kannattavaa kasvua. 

hoiva-cta-bg
  • Henkilökuntamme jää välillä tänne yöksi, osa kun on pitkästä matkasta. He sanovat nukkuvansa hyvin. Eilen yksi työntekijä näytti kellostaan unitiedot, että hän nukkuu palauttavaa ja syvää unta täällä pidempään kuin kotona.

    Anu Harttunen-Rytkönen hoivayrittäjä, Villa Sipriina
  • Monet ovat sanoneet, että kyllä me saamme olla onnellisia, kun meillä on tämmöiset tilat. Muutama henkilö on täältä lähtenyt kyynelsilmin, he ovat olleet niin liikuttuneita siitä, miten ihanat tilat meillä on.

    Anu Harttunen-Rytkönen hoivayrittäjä, Villa Sipriina

Ota yhteyttä

Minne haluat rakentaa Tunnehirsi-palvelukodin? Ota yhteyttä – viemme sinut tutustumaan mihin tahansa kohteeseemme. Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!