Siirry suoraan sisältöön
Rakennetut kohteet

Humana Rantalempeä, Tornio

Sijaishuoltoyksikkö Rantalempeä valmistui syksyllä 2022 Tornionjoen rantamaisemiin. Aistiystävällisessä hirsirakennuksessa on rauhallinen, kodikas tunnelma.

Humana Rantalempeä lastensuojeluyksikkö

Humanan lastensuojelupalveluiden toimialajohtaja Kimmo Huhtimon mukaan tilojen lämminhenkisyys auttaa lapsia kuntoutumaan. “Lapset tulevat yksikköihimme hyvin haastavista tilanteista. On tärkeää, että pystymme luomaan levollisen ympäristön, jossa on hyvä rauhoittua ja kuntoutua. Haluamme tukea kuntoutumista myös tilaratkaisuilla”, hän sanoo.

Hyvin suunnitellut, terveelliset ja toimivat tilat helpottavat myös lapsia tukevien ammattilaisten työtä. “Hirsirakennuksen miellyttävä sisäilma lisää viihtyvyyttä ja turvallisuutta. Tiloihin panostaminen on tapa osoittaa arvostusta lapsia ja työntekijöitä kohtaan”, Huhtimo pohtii. “Valitsimme puun, koska se on lämminhenkinen materiaali. Aistiystävällisyys ja ympäristönäkökulmat ovat myös meidän vastuullisuustavoitteissamme, ja aistiystävällisyys on inhimillisesti todella tärkeää.”

HubSpot Video


Hoivarakentajat ja Humana toteuttavat yhteistyössä jopa 15 uutta, hirsistä ja aistiystävällistä lastensuojeluyksikköä. Jo ensimmäinen yhteinen rakennusprojekti ylitti Huhtimon odotukset. “Asiakkuusjohtaja piti meistä erittäin hyvää huolta kaikissa vaiheissa. Siinä mentiin selvästi yläpuolelle siitä, mitä rakennusprojektilta on tottunut odottamaan. Pysyimme aina ajan tasalla siitä, missä vaiheessa ollaan – ja aina oltiin aikataulussa!” Huhtimo kertoo. 

Lue myös asiakastarina!

Hyvä kasvaa yhdessä

opas-hoivapalveluyrityksen-kasvuopas

Hoivapalveluyrityksen kasvuopas kertoo, miten Tunnehirsi-hoivarakennukset tukevat toiminnan kannattavaa kasvua. 

hoiva-cta-bg
  • Asiakkuusjohtaja piti meistä erittäin hyvää huolta kaikissa vaiheissa. Siinä mentiin selvästi yläpuolelle siitä, mitä rakennusprojektilta on tottunut odottamaan. Pysyimme aina ajan tasalla siitä, missä vaiheessa ollaan – ja aina oltiin aikataulussa!

    Kimmo Huhtimo Humanan lastensuojelupalveluiden toimialajohtaja
  • Hirsirakennuksen miellyttävä sisäilma lisää viihtyvyyttä ja turvallisuutta. Tiloihin panostaminen on tapa osoittaa arvostusta lapsia ja työntekijöitä kohtaan. Valitsimme puun, koska se on lämminhenkinen materiaali. Aistiystävällisyys ja ympäristönäkökulmat ovat myös meidän vastuullisuustavoitteissamme, ja aistiystävällisyys on inhimillisesti todella tärkeää.

    Kimmo Huhtimo Humanan lastensuojelupalveluiden toimialajohtaja

Lataa opas

Hoivapalveluyrityksen kasvuopas kertoo, miten Tunnehirsi-hoivarakennukset tukevat toiminnan kannattavaa kasvua. 
Hoivarakentajat_hoivayrityksen_kasvuopas_web_3500x1080

Ota yhteyttä

Minne haluat rakentaa Tunnehirsi-palvelukodin? Ota yhteyttä – viemme sinut tutustumaan mihin tahansa kohteeseemme. Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!