Siirry suoraan sisältöön
Ratkaisut

Tunnehirsi-hoivakodit ikäihmisten parhaaksi

Hoivakodin_asukas_ja_hoitaja

Hoivakoti, jossa yhdistyvät virkeä arki ja työhyvinvointi

Lämpöiset hirsiseinät ja elämää helpottavat ratkaisut. Hoivayrityksen liiketoiminta kukoistaa aistiystävällisissä hirsirakennuksissa: asukaspaikat täyttyvät nopeasti, työntekijöitä riittää ja toiminta pysyy kannattavana. Kaikki tämä turvallisesti, vastuullisesti ja kestävästi.

Hirsihoivakoti tukee ikäihmisten toimintakykyä

Aistiystävällinen hirsihoivakoti on arvovalinta. Leppoisa ympäristö ja arkea helpottavat ratkaisut ylläpitävät asukkaiden toimintakykyä ja keventävät hoitotyötä. Halutut Tunnehirsi-hoivakodit mahdollistavat hoivayritykselle toiminnan laajentamisen kannattavalla tavalla.

 • ico_tunnehirsi_sydan_586D51 Esteettömät tilat ja toimiva arki

  Tarpeeksi leveät ja esteettömät käytävät, omat yksityistilat jokaiselle. Meillä on käytännön kokemus hoivatyöstä ja hoivayrityksen arjesta. Tiedämme, että paras hoivakodin suunnittelija on hoitaja.

 • ico_etu_586d51 Terve hirsirakennus on kilpailuetu

  Loppuiän hoivaa tarvitsevia on tulevaisuudessa yhä enemmän. Suunnittele kanssamme liiketoimintasi terveen kasvun mahdollistavat tilat. Hyvän sisäilman hirsihoivakotiin on tulijoita.

 • ico_tyytyvaisyys_586d51 Hoivatyöpaikat, joihin jonotetaan

  Hoiva-alalla on työvoimapula, mutta tiedämme, että työntekijät viihtyvät terveissä, toimivissa ja viihtyisissä hirsihoivarakennuksissa. Tunnehirsi-hoivakodissa työvoimapula ei näy.

Aistiystävällistä älyteknologiaa

Tavoitteena on ikäihmisten hyvä elämänlaatu. Aistiystävällinen, kodinomainen ja miellyttävä Tunnehirsi-hoivarakennus tukee iäkkäiden asukkaiden elämää myös älyratkaisuilla. Niitä voivat olla esimerkiksi langattomat kytkimet, liiketunnistimet, automaattiset hälytykset ja asukkaiden reaaliaikainen paikkatieto. 

Palvelutalo-Villa-Koski-olohuone
 • Yhteistyö Hoivarakentajien kanssa on sujunut varsin hyvin. En tiedä, osaako sitä kehua riittävästi tai oikealta kantilta. Aikataulut pitävät, ja kohteet ovat valmistuneet jopa vähän ennakkoon. Lopputuotteessa näkyy, että tekijöillä on halu tehdä parasta mahdollista työtä, jota kriteerien ja mittarien mukaan voi tehdä.

  Tuomas Terho kiinteistökehitysjohtaja, Attendo
 • Hirren terveellisyys ja aistiystävällisyys merkitsevät todella paljon meille, asiakkaillemme ja työntekijöillemme. Yhteistyökumppanimme, kuten Pirkanmaan hyvinvointialueen edustajat, ovat sanoneet, että tämä on yksi hienoimpia yksiköitä, jossa he ovat käyneet.

  Minna Peltonen yksikönjohtaja, KoskiHoiva Oy

Ympäristösertifioitu hoivakoti on vastuullinen valinta

Tunnehirsi-hoivakoti on ympäristösertifioitu. Valintasi kertoo, että suosit vähähiilistä rakentamista. Massiivipuinen hirsirakennus sitoo ilmakehän hiiltä vuosikymmeniksi, jopa vuosisadoiksi.

Palvelukoti-Kotokaari-tervetuloa

Tule käymään hirsihoivakodissa

Varaa aika puhelin- tai verkkoesittelyyn. Saat tietää lisää Tunnehirsi-ratkaisusta ja kokonaisvaltaisesta toimintavastamme. Sekä kutsun käymään missä tahansa rakentamassamme hirsihoivakodissa.

Uusimmat artikkelit

Lataa opas

Hoivapalveluyrityksen kasvuopas kertoo, miten Tunnehirsi-hoivarakennukset tukevat toiminnan kannattavaa kasvua. 

Hoivarakentajat_hoivayrityksen_kasvuopas_web_3500x1080

Ota yhteyttä

Minne haluat rakentaa Tunnehirsi-hoivakodin? Ota yhteyttä – viemme sinut tutustumaan mihin tahansa kohteeseemme. Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!