Hoivarakentajat on Suomen kokenein hirsirakentaja

Hoivayrittäjästä Hoivarakentajiksi

Hoivarakentajien tarina on alkanut hoivayrittäjyydestä. Meillä on vahva kokemus hoivatyön arjesta ja tiedämme, että hoivarakennuksen paras suunnittelija on hoitaja. Hoivayrittäjyydestä polkumme kulki kohti halua rakentaa myös muille palvelurakennuksia, joissa esteettömyys, toimivuus ja muunneltavuus toteutuvat ja jossa kaikki ratkaisut palvelevat asukkaiden ja työntekijöiden arkea.

Haluamme auttaa hoiva- ja palveluyrityksiä kohti kestävää, kannattavaa kasvua terveillä ja toimivilla rakennuksilla, jotka tuovat työntekijöitä ja asiakkaita.

Kohti ihmisille hyviä rakennuksia

Missiomme on kuitenkin kehittynyt arjen toimivuutta laajemmaksi. Jo vuosia olemme rakentaneet palvelukoteja, päiväkoteja ja kouluja hirsirunkoisina, koska hirsirakennuksissa ihmiset yksinkertaisesti voivat paremmin. Aistiystävällisyys on sana, jonka hirsirakennustemme käyttäjät kokevat todeksi arjessaan. 

Kohti vähähiilistä maailmaa

Ilmastokriisi on havahduttanut koko maailman siihen, että massiivipuu on paras rakennusmateriaali myös luonnon ja ympäristön kannalta. Tulevaisuus on puurakentamisen, ja me olemme siinä jo pitkällä. Suunnittelimme ensimmäisinä Suomessa hiilinegatiivisen päiväkodin keväällä 2022.

Kohti kestävää kasvua ja yhteistyötä

Tänä päivänä olemme Suomen kokenein modernien julkisten hirsirakennusten rakentaja. Palautteen perusteella asiakkaamme ja kumppanimme arvostavat tapaamme toimia. Meille tuottaa iloa, että rakennuksissamme viihdytään. Asiakkaamme kääntyvät puoleemme uudestaan ja suosittelevat meitä muillekin. Rakentamamme tilat markkinoivat itse itseään.

{

“Koko toimintamme ydin on rakentaa asiakkaillemme kilpailuetua heidän arkeaan varten suunnitelluilla terveillä ja toimivilla tiloilla – vastuullisesti ja asiakasta kuunnellen.”

Tarmo Kemppainen, toimitusjohtaja, Hoivarakentajat Oy

Ota yhteyttä

Juha Marttala

etunimi.sukunimi@hoivarakentajat.fi
050 033 7777

Hoivarakentajat Kemppainen Tarmo

Tarmo Kemppainen

etunimi.sukunimi@hoivarakentajat.fi
044 556 9935