Hoivarakentajat on hyvä työpaikka

Haluatko herrasmiesrakentajaksi?

Asiakaslähtöinen, hyvinvoiva henkilöstö on toimintamme perusta. Haluamme, että jokainen kohtaamisemme asiakkaiden kanssa jättää lämpimän, mukavan muiston. Asiakaspalautteidemme perusteella olemme erilainen kuin muut rakennusliikkeet. Tämä on tärkein arvomme, josta haluamme pitää kiinni. Välitämme toisistamme ja asiakkaistamme, teemme työtä yhdessä.

Erilaisia rooleja

Hoivarakentajiin mahtuu eri alojen asiantuntijoita projekti-insinööreistä talousasiantuntijoihin ja aidosti asiakaspalveluhenkisiin myynnin ammattilaisiin. Ota yhteyttä ja kerro, miten sinä mielestäsi rikastaisit joukkoamme.

Kasvun polkuja

Tuemme työntekijöiden kokonaisvaltaista hyvinvointia ja mahdollistamme kasvun polkuja. Henkilöstön kouluttaminen on osa yrityksemme kilpailukykyä. Myös yrityksen talouden ymmärtäminen on olennainen osa työntekijöidemme osaamista.

Itsenäistä asiantuntijatyötä

Työntekijämme ovat itsenäisesti toimivia asiantuntijoita. Vastapainona etätyölle pidämme tärkeinä hetkiä, joihin kokoonnumme yhdessä rentoutumaan ja puhumaan sekä työstä että muista elämän tärkeistä asioista.

{

”Hienoa työskennellä porukassa, jossa on vahva yhteen hiileen puhaltamisen meininki. Meillä ei kadehdita toisten kykyjä vaan hyödynnetään ristiin toisten osaamista yhteiseksi parhaaksi ja jokaista arvostetaan omine vahvuuksineen ja heikkouksineen. Sen myötä jokainen voi olla rohkeasti oma itsensä.”

Kalle

{

“Hoivarakentajilla on työntekijöinä huipputyyppejä ja he yhdessä muodostavat uniikin tiimin, jossa tuetaan toinen toisensa onnistumista. Tiimi on pieni ja tulokset huikeita. Omistajien sitoutuminen ja vuosia kestänyt kova työnteko on luonut pohjan, jonka päälle uudet työntekijät ovat päässeet rakentamaan ja yhdessä oppimaan.”

Jouni

Kysy työmahdollisuuksista

Tarmo Kemppainen, toimitusjohtaja

tarmo.kemppainen@hoivarakentajat.fi
044 556 9935

Ota yhteyttä

Millä tavalla sinä voisit kokemuksellasi, asenteellasi ja tiedoillasi rikastaa Hoivarakentajien työyhteisöä? Soita ja kerro, miksi ja mihin tehtävään haluamme palkata juuri sinut.

Ota yhteyttä

Millä tavalla sinä voisit kokemuksellasi, asenteellasi ja tiedoillasi rikastaa Hoivarakentajien työyhteisöä? Soita ja kerro, miksi ja mihin tehtävään haluamme palkata juuri sinut.