Siirry suoraan sisältöön
Ratkaisut

Tunnehirsi-palvelukodit erityisryhmien asumiseen

Ryhmakoti-Aunela-asukkaita

Palvelukoti, jossa on hyvä elää, olla ja toipua

Huolenpitoa, hoivaa ja tukea tarvitsevien erityisryhmien asumisen laadulla on väliä, olipa se luonteeltaan pysyvää tai väliaikaista. Turvallisissa, terveellisissä, viihtyisissä ja aistiystävällisissä hirsipalvelukodeissa ihmisten on hyvä olla. Hirsirakennuksessa ihmisen stressitaso laskee ja mieli rauhoittuu. 

Hirsipalvelukoti tukee erityisryhmien hyvinvointia

Aistiystävällisessä hirsipalvelukodissa sisä- ja ulkotilat on suunniteltu aina asukkaiden erityistarpeita ajatellen. Kodikkaat ja toimivat tilat ilahduttavat myös hoitotyötä tekeviä. Halutut Tunnehirsi-palvelukodit mahdollistavat hoivayritykselle toiminnan laajentamisen kannattavalla tavalla.

 • ico_tunnehirsi_sydan_586D51 Esteettömät ja aistiystävälliset tilat

  Omat rauhalliset huoneet, leveät käytävät sekä mukavat oleskelu- ja ruokailutilat. Ymmärrämme hoivatyön arkea. Tiedämme, että paras erityisryhmän palvelukodin suunnittelija on hoitaja.

 • ico_etu_586d51 Terve hirsirakennus on kilpailuetu

  Erityistä tukea tarvitsevat ansaitsevat parhaan mahdollisen asuinympäristön. Suunnittele kanssamme liiketoimintasi terveen kasvun mahdollistavat tilat aistiystävällisessä hirsipalvelukodissa.

 • ico_tyytyvaisyys_586d51 Motivoituneet ja hyvinvoivat työntekijät

  Työntekijät, joiden oma jaksaminen on kunnossa, pystyvät tukemaan, kohtaamaan ja kannustamaan. Toimivalla ja terveellä hirsipalvelukodilla houkuttelet hoivatyön ammattilaisia pitkiin työsuhteisiin.

HubSpot Video

Pihapiiriä myöten täydellinen kokonaisuus

Kun aistit toimivat heikommin, lähiympäristön merkitys korostuu. Päivittäiset ulkoiluhetket ovat tärkeitä silloinkin, kun ne suuntautuvat vain terassille tai talon ympäri. Palvelukodin piha voi olla yhtä aikaa toiminnallinen, aktivoiva, helposti valvottava ja kaunis. 

Attendo-Tuuttikoti-pihapiiri
 • Asukkaat viihtyvät hyvin. Asukkaat, ja vielä enemmän heidän läheisensä, ovat ihastelleet hyvin tehtyjä tiloja ja värimaailmaa. Kun tilat on suunniteltu erityisryhmän tarpeisiin, ne palvelevat myös heidän tarvitsemiaan käytön erityispiirteitä.

  Minna Vainikainen palvelukodin johtaja, Tuuttikoti
 • Rakennuksessa on mietitty kaikki elämisen ja olemisen kannalta. Erityistoiveenamme olivat tiloja rauhoittavat äänieristykset. Kaikki käytetyt materiaalit ovat luonnonmukaisia ja pehmeitä. Kun haetaan eliniän kestävää rakennusta, ei mielestämme ole muuta vaihtoehtoa kuin hirsi.

  Timo Routakangas Aunelan yrittäjä

Ympäristösertifioitu palvelukoti on vastuullinen valinta

Tunnehirsi-palvelukoti on ympäristösertifioitu. Valintasi kertoo, että suosit vähähiilistä rakentamista. Massiivipuinen hirsirakennus sitoo ilmakehän hiiltä vuosikymmeniksi, jopa vuosisadoiksi.

Ryhmakoti-Aunela-olohuone

Tule käymään hirsipalvelukodissa

Varaa aika puhelin- tai verkkoesittelyyn. Saat tietää lisää Tunnehirsi-ratkaisusta ja kokonaisvaltaisesta toimintavastamme. Sekä kutsun käymään missä tahansa rakentamassamme hirsipalvelukodissa.

Uusimmat artikkelit

Lataa opas

Hoivapalveluyrityksen kasvuopas kertoo, miten Tunnehirsi-hoivarakennukset tukevat toiminnan kannattavaa kasvua. 

Hoivarakentajat_hoivayrityksen_kasvuopas_web_3500x1080

Ota yhteyttä

Minne haluat rakentaa Tunnehirsi-hoivakodin? Ota yhteyttä – viemme sinut tutustumaan mihin tahansa kohteeseemme. Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!