Siirry suoraan sisältöön
Ratkaisut

Tunnehirsi-päiväkodit lapsiperheiden iloksi

Viihtyisa_hirsipaivakoti

Hirsipäiväkodissa lapset ja työntekijät viihtyvät

Päiväkodin hengitysilma, tilojen viihtyisyys ja stressittömyys sekä henkilökunnan motivaatio ja työviihtyvyys vaikuttavat lapsuuden tärkeimpiin vuosiin. Toimivassa, raikkaassa ja valoisassa hirsirakennuksessa työ ja leikki innostavat lapsia ja aikuisia joka päivä.

Hirsipäiväkoti houkuttelee perheitä ja työntekijöitä

Aistiystävälliset hirsipäiväkodit suunnitellaan lasten ja perheiden ehdoilla sekä päiväkodin työntekijöiden toiveita kuunnellen. Varhaiskasvatuksen ammattilaiset arvostavat tiloja, joita voi jakaa, avata ja muunnella tarpeen mukaan. Halutut Tunnehirsi-päiväkodit mahdollistavat hoivayritykselle toiminnan kannattavan kasvattamisen.

 • ico_tunnehirsi_sydan_586D51 Turvalliset ja aistiystävälliset tilat

  Puhtaassa, puuntuoksuisessa ilmassa oppiminen ja leikki sujuvat. Muunneltavat tilat helpottavat päiväkodin arkea. Tiedämme, että paras päiväkodin suunnittelija on hoitaja.

 • ico_kumppanuus_586d51 Hirsipäiväkotiin halutaan tulla

  Vanhemmille on tärkeää, että perheen pienimmät viettävät päivänsä tiloissa, joissa ilma pysyy raikkaana ja pehmeä akustiikka rauhoittaa lapsia.

 • ico_tyytyvaisyys_586d51 Päiväkodin työntekijöiden suosikki

  Hyvinvoiva ja sitoutunut henkilökunta on jokaisen päiväkodin voimavara. Toimiva ja viihtyisä hirsipäiväkoti houkuttelee varhaiskasvatuksen ammattilaisia pitkiin työsuhteisiin.

HubSpot Video

Hirsirakennus rauhoittaa

Hirsiseinät ja isot ikkunat luovat päiväkotiin lämmintä ja valoisaa tunnelmaa. Lapset ja aikuiset rauhoittuvat akustisesti ja visuaalisesti miellyttävässä ympäristössä. Aito puu tuoksuu mukavalle ja tasaa ilmankosteuden vaihteluita: terveessä hirsirakennuksessa on hyvä kasvaa.

Paivakotirakentaminen-Hoivarakentajat
 • Minusta on todella tärkeää taata näinä varhaisina vuosina terveellinen ympäristö lapsille. Se on asia, josta keskusteleminen herättää monet.

  Martina Hamberg Pilke tiedepäiväkoti Sirun johtaja
 • Kysyntä on kovaa, ja perheitä on jonossa meille päiväkotiin. Hirsirakennuksessa kodikkuus välittyy enemmän kuin useimmissa päiväkotirakennuksissa. Se on eräänlainen myyntivaltti.

  Maria Kesola Pilke liikuntapäiväkoti Huipun johtaja

Inspiroidu hirsipäiväkodeista!

Ihastu aistiystävällisiin Tunnehirsi-päiväkoteihin! Tutustu esimerkkeihin, yhdessä suunnitteluun sekä hirsipäiväkotien rakentamiseen ja konseptointiin.

202311_inspiraatiokirja_paivakoti_web_3500x1080

Ympäristösertifioitu päiväkoti on vastuullinen valinta

Tunnehirsi-päiväkoti on ympäristösertifioitu. Valintasi kertoo, että suosit vähähiilistä rakentamista. Massiivipuinen hirsirakennus sitoo ilmakehän hiiltä vuosikymmeniksi, jopa vuosisadoiksi.

Hirsipaivakoti_hyva_sisailma

Tule käymään hirsipäiväkodissa

Varaa aika puhelin- tai verkkoesittelyyn. Saat tietää lisää Tunnehirsi-ratkaisusta ja kokonaisvaltaisesta toimintavastamme. Sekä kutsun käymään missä tahansa rakentamassamme hirsipäiväkodissa.

Uusimmat artikkelit

Lataa opas

Varhaiskasvatusyrityksen kasvuopas kertoo, miten Tunnehirsi-päiväkodit tukevat toiminnan kannattavaa kasvua. 

Hoivarakentajat_Varhaiskasvatusyrityksen_kasvuopas_web_3500x1080

Ota yhteyttä

Minne haluat rakentaa Tunnehirsi-päiväkodin? Ota yhteyttä – viemme sinut tutustumaan mihin tahansa kohteeseemme. Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!