Siirry suoraan sisältöön
Ajankohtaista

Lataa vastuullisen hoiva- ja päiväkotirakentamisen oppaita

Paivakodin_hirsiseina

Varhaiskasvatusikäisten lasten ja hoivaa tarvitsevien ihmisten hyvinvointi on tärkeää paitsi heidän läheisilleen, myös julkisista hoiva- ja varhaiskasvatuspalveluista vastaaville, alan palveluita tuottaville yrityksille sekä meille aisti- ja ympäristöystävällisten hirsirakennusten tekijöille. Kun suosit vähähiilistä hirsirakentamista, teet hyvää ihmisille ja luonnolle.

Lataa opas

Hoivapalveluyrityksen kasvuopas

Kun haluat tarjota inhimillisesti arvokasta hoivaa ja hyvinvointia ikäihmisille, kuntoutusta tarvitseville ja muille erityisryhmille, tutustu turvalliseen Tunnehirsi-ratkaisuun. Ympäristö- ja aistiystävälliset Tunnehirsi-hoivarakennukset tukevat myös toiminnan kannattavaa kasvua. 

Hoivarakentajat_hoivayrityksen_kasvuopas_960x540
Lataa opas

Miksi hoiva- ja päiväkodit kannattaa rakentaa hirrestä

Tarve nykyaikaisille ja vähähiilisille hoivakodeille, palvelukodeille ja päiväkodeille kasvaa jatkuvasti eri puolilla Suomea. Lue miten aisti- ja ympäristöystävällinen Tunnehirsi-rakennus tarjoaa hyvälle hoivalle ja varhaiskasvatukselle erinomaiset puitteet taloudellisesti järkevällä tavalla.

Hoivarakentajat-Miksi-hoiva-ja-paivakodit-kannattaa-rakentaa-hirresta-opas-web-960x540
Lataa opas

Varhaiskasvatusyrityksen kasvuopas

Tutustu turvalliseen Tunnehirsi-ratkaisuun, kun haluat tarjota varhaiskasvatuspalveluita lapsiperheiden ja alan ammattilaisten suosimissa terveellisissä ja toimivissa hirsirakennuksissa. Ympäristö- ja aistiystävälliset Tunnehirsi-päiväkodit tukevat myös toiminnan kannattavaa kasvua.

Hoivarakentajat_Varhaiskasvatusyrityksen_kasvuopas_960x540