Siirry suoraan sisältöön
Artikkelit

Miksi kannattaa suosia sertifioituja toimijoita?

ISO-sertifiointi takaa laadukkaan koulurakentamisen. Hoivarakentajat on hirsirakenteisten koulujen edelläkävijä Honkarakenteen kanssa.

2 min lukuaika
Miksi kannattaa suosia sertifioituja toimijoita?

Lähes jokainen rakennusliike vakuuttaa olevansa luotettava ja tekevänsä laadukasta työtä. Tilaajan näkökulmasta todellisuus selviää kuitenkin vasta toteutuskumppanin valinnan jälkeen. Valitettavan usein erilainen totuus paljastuu liian myöhään ja liian usein lastemme terveyden sekä kunnan talouden kustannuksella. Rakentamiseen liittyvistä laatuongelmista johtuvia sisäilmaongelmia tulee esiin myös aivan uusissa koulu- ja päiväkotirakennuksissa jo pian valmistumisen jälkeen.

Ulkopuolisen, riippumattoman tahon auditoima sertifioitu laatujärjestelmä pienentää tilaajan riskiä merkittävästi varmistamalla, että yritys todella noudattaa niitä standardeja, joista puhuu, ja tekee sellaista laatua, jota lupaa. Tästä syystä kuntapäättäjien kannattaa harkita koulurakentamisen kilpailutuksissa sertifikaatin huomioimista tarjousten pisteytyksessä tai jopa vaatia sertifiointia.

Hoivarakentajat on saanut toiminnalleen ISO 9001 -sertifikaatin. Kyseessä on maailmanlaajuisen, riippumattoman organisaation jakama tunnustus vastuullisesta toiminnasta. Vastuullisuus tarkoittaa sopimuksissa, aikatauluissa ja laadukkaissa toimintatavoissa pysymistä sekä sitä, että toiminta on vastuullista myös kaikkia sidosryhmiä kohtaan.

ISO-sertifioitu rakentamisen kumppani

Miksi halusimme hakea sertifikaatin?

Hoivarakentajat on aistiystävällisestä ja laadukkaasta hirsirakentamisesta tunnettu kotimainen yritys. Vaikka asiakkaat ovat jo ennen sertifiointiprosessiin lähtemistä olleet toimintamme keskiössä, halusimme sertifikaatilla vahvistaa kouluja ja päiväkoteja rakennuttaville asiakkaillemme, että meihin todella voi luottaa. Tästä osoituksena on erittäin korkea asiakastyytyväisyys ja suositteluaste. KIWA Inspectan ulkopuoliset arvioijat kirittävät meitä kehittämään toimintaamme jatkuvasti ja tuovat terveitä näkemyksiä ja ideoita myös muista huippuluokan yrityksistä.

“Sertifiointi luo turvaa asiakkaillemme, että he todella saavat, mitä tilaavat ja mitä lupaamme”, toimitusjohtaja Tarmo Kemppainen kuvaa. Tunnustuksen myötä voimme ylpeänä jatkaa laadukkaiden, hirsisten oppimisympäristöjen tarjoamista kunnille parhaana sijoituksena lastemme tulevaisuuteen.

Ota yhteyttä

Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!