Siirry suoraan sisältöön
Tutustu tiimiin

Tuomo Koskimaa

Tuomo-Koskimaa

LVI-asiantuntija Tuomo on iloinen siitä, että Hoivarakentajilla työpäivät ovat monipuolisia ja palkitsevia. Työyhteisössä uusia ideoita kuunnellaan aidosti. “Täällä ilmapiiri on iloinen, toisia tukeva ja kannustava sekä avoin uusille ajatuksille ja toimintatavoille”, Tuomo pohtii. “Ei olla tapoihin liikaa juurtuneita, vaan tarvittaessa valmiita uudistumaan.”

Tuomo on rauhallinen kaveri, joka tuo osaamisensa hyvin esille. Esimerkiksi talotekniikan termejä hän osaa pureskella kansantajuiseksi puheeksi. Hän myös ottaa aina huomioon eri näkökulmat.

Työkaverit ovat panneet merkille Tuomon analyyttisen luonteen. “Hän on syvällinen pohdiskelija ja ottaa aina huomioon eri näkökulmat”, he kertovat. Tiimissä arvostetaan myös Tuomon viestinnän selkeyttä. “Hän on rauhallinen kaveri, joka tuo osaamisensa hyvin esille. Esimerkiksi talotekniikan termejä hän osaa pureskella kansantajuiseksi puheeksi.”

Tavoitteellisuudesta ja analyyttisyydestä huolimatta Tuomo on lämmin persoona. Vapaa-ajallaan hän rentoutuu liikkumalla, lukemalla ja saunan löylyistä nautiskelemalla. Tärkeintä on kuitenkin omien lasten kanssa puuhastelu, ja sen tietävät myös työkaverit. “Tuomo on oman alansa erityisasiantuntija, josta löytyy myös syvällinen pohdiskelija ja lempeä perheenisä”, tiimistä kiteytetään.

Ota yhteyttä

 Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!