Siirry suoraan sisältöön
Tutustu tiimiin

Tuomas Nieminen

Tuomas-Nieminen-vaaka-300ppi

Tuomas on Hoivarakentajien projektipäällikkö, joka nauttii työssään eniten sen monipuolisuudesta ja vastuullisuudesta. Työkaverit kuvailevat Tuomasta jämäkäksi mutta ystävälliseksi. “Tuomas on hyvä priorisoimaan, ja eri projektien useatkin langat pysyvät käsissä”, tiimistä kerrotaan. “Hänellä on paljon tietotaitoa ja kokemusta projektinjohdosta sekä jämpti ote työstä.”

Tuomas on sopivan suorapuheinen kuitenkaan loukkaamatta toisia, ja suorapuheisuudessa on mukavasti huumori mausteena. Hän on rento ihminen, joka osaa ottaa itsensäkin huumorilla.

Tuomaksen järjestelmällisyys on ehdoton valtti rakennushankkeiden johdossa, mutta luonteenpiirre vaikuttaa tiimin muussakin arjessa. “Tuomas on särmä! Palavereihin ja kokouksiin kutsut tulevat yleensä hyvissä ajoin, ja muistiot hän lähettää nopeasti palaverien jälkeen”, eräs työkaveri sanoo. “Lisäksi hän pysyy rauhallisena haastavissakin tilanteissa.”

Työkaverit paljastavat, että Tuomas ilmaisee ajatuksiaan suoraan ja kiertelemättä. “Tuomas on sopivan suorapuheinen kuitenkaan loukkaamatta toisia, ja suorapuheisuudessa on mukavasti huumori mausteena”, tiimistä hymyillään. “Hän on rento ihminen, joka osaa ottaa itsensäkin huumorilla.”

Ota yhteyttä

 Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!