Siirry suoraan sisältöön
Tutustu tiimiin

Tarmo Kemppainen

Tarmo-Kemppainen

Hoivarakentajien toimitusjohtaja Tarmo on Hoivarakentajien tiimin kannustaja ja positiivisen energian välittäjä. “Tarmo luo hyvää, iloista ja innostavaa ilmapiiriä kaikkeen tekemiseen”, työkaverit kuvailevat. “Hän on helposti lähestyttävä ja sydämellinen ihminen.”

Tarmo luo hyvää, iloista ja innostavaa ilmapiiriä kaikkeen tekemiseen. Hän on helposti lähestyttävä ja sydämellinen ihminen.

Tarmo on myös tuoreiden näkökulmien taituri. “Mihin tahansa tarvitaankin uutta perspektiiviä, häneltä löytyy paitsi ratkaisu myös ainutlaatuinen tapa jäsennellä kiemuraisinkin tilanne”, Hoivarakentajien tiimistä kerrotaan. Myös Tarmon johtamistapa on mieluisa. “Johtajana Tarmo on aina ehdottoman reilu, ja neuvottelutilanteissa hän huomioi jokaisen kannan.”

Tarmolle on tärkeää luoda kaikille työkavereilleen onnistumisen edellytykset heidän omissa rooleissaan. Toisten onnistumisista iloitaan, mutta huonojakin päiviä saa olla. “Meillä jokainen voi olla aidosti oma itsensä ja rikastuttaa omalla persoonallaan hienoa työyhteisöä”, Tarmo kertoo. “Koen olevani etuoikeutettu, kun saan olla osa näin hienoa porukkaa.

Ota yhteyttä Tarmoon

Varaa aika verkkoesittelyyn. Saat tietää lisää Tunnehirsi-ratkaisusta ja kokonaisvaltaisesta toimintavastamme.