Siirry suoraan sisältöön
Tutustu tiimiin

Niilo Rantala

Niilo-Rantala

Niilon urapolku alkoi jo nuorena. “Olen tottunut tekemään töitä pienestä pitäen. Ensimmäiseksi kesätyökseni pidin 13-vuotiaana kesäkioskia yrittäjänä.” Myöhemmin hän työskenteli BIG4-yhtiössä, kunnes Hoivarakentajat vei mennessään. “Tämä on maailman paras työyhteisö, jossa kaikkia kohdellaan arvostavasti ja töitä tehdään hymyssä suin”, tänä päivänä Hoivarakentajien talousjohtajana työskentelevä Niilo iloitsee.

Niilo on luova talousnero, joka ymmärtää ja osaa käsitellä lukujen lisäksi myös ihmisiä. Hän on ystävällinen ja vastuuntuntoinen tiimipelaaja.

Työyhteisössä Niiloa pidetään reiluna ja sympaattisena, mutta myös tarkkana vastuunkantajana. “Vastaan työssäni koko konsernin taloushallinnosta ja muusta hallinnosta”, Niilo avaa toimenkuvaansa. “Lisäksi työpöydälläni ovat vahvasti konsernin rahoitus- ja sijoitusasiat.”

Niilolla on äärimmäisen hyvä mielikuvitus ja taito keksiä kuhunkin talouskiemuraan järkevä, toimiva ratkaisu. “Niilo on luova talousnero, joka ymmärtää ja osaa käsitellä lukujen lisäksi myös ihmisiä”, tiimistä kerrotaan. “Hän on ystävällinen ja vastuuntuntoinen tiimipelaaja.”

Ota yhteyttä

 Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!