Siirry suoraan sisältöön
Tutustu tiimiin

Mikko Vainioranta

Mikko-Vainioranta

Mikko on Hoivarakentajien strategiajohtaja, jolle Hoivarakentajien työ vähähiilisessä ja aistiystävällisessä palvelurakentamisessa on sydämenasia. “Minulle on tärkeää, että saan asiakkaiden kanssa rakentaa parhaita mahdollisia asuinympäristöjä ikäihmisille, lapsille, nuorille ja erityisen tuen tarpeessa oleville”, Mikko pohtii.

Mikko on äärimmäisen tehokas ja nopea sisäistämään uusiakin asioita. Hän on aina valmis auttamaan muita – sekä kiireapuna että kehittymään entistä paremmiksi työntekijöiksi.

Työkaverit ovat huomanneet, että Mikolla on lyömätön kyky keskittyä olennaisimpaan. “Mikko löytää laajoista kokonaisuuksista tärkeimmät pointit”, eräs työkaveri kertoo. “Lisäksi hän on äärimmäisen tehokas ja nopea sisäistämään uusiakin asioita.”

Strategiajohtajan työssä olennaisinta ovat muut ihmiset, ja työkaverit ihailevatkin Mikon vuorovaikutustaitoja. “Mikko on kuunteleva ja positiivinen ihminen, joka laittaa itsensä likoon”, tiimistä kehutaan. “Hän on aina valmis auttamaan muita – sekä kiireapuna että kehittymään entistä paremmiksi työntekijöiksi.”

Ota yhteyttä Mikkoon

Varaa aika verkkoesittelyyn. Saat tietää lisää Tunnehirsi-ratkaisusta ja kokonaisvaltaisesta toimintavastamme.