Siirry suoraan sisältöön
Tutustu tiimiin

Laura Simolin

Laura-Simolin-2

Hoivarakentajien projekti-insinööri Lauran seurassa ei tarvitse pelätä pitkästymistä. “Laura on aina iloinen sekä erittäin mukava, huumorintajuinen ja helposti lähestyttävä työkaveri, jonka kanssa keksii aina juteltavaa”, tiimistä kerrotaan. Laura osaa kertoa jopa erikoisosaamisestaan niin, että aloittelijakin ymmärtää. “Hän on verbaalisesti taitava ja osaa sanoa asiat ymmärrettävällä suomella.”

Laura on erittäin mukava, huumorintajuinen ja helposti lähestyttävä työkaveri, jonka kanssa keksii aina juteltavaa. Hän on verbaalisesti taitava ja osaa sanoa asiat ymmärrettävällä suomella.

Rakentaminen on Lauralle juuri nyt ajankohtaista myös töiden ulkopuolella. “Tällä hetkellä iso osa vapaa-ajastani menee ensi vuonna valmistuvan taloprojektin parissa”, Laura paljastaa. Projekti-insinöörin töitä tehdessään Laura vastaa hankinnoista eli esimerkiksi tavarantoimittajien tarjouskyselyistä sekä varusteiden riittävyydestä rakennettavissa kohteissa. Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu myös tiedonkäsittelyä, kuukausittaisia työmaavierailuja ja paljon kokoustamista.

Laura tykkää työnsä vaihtelevuudesta ja joustavuudesta, mutta hänen sydäntään lähellä on myös Hoivarakentajien työyhteisö. “Meillä ei ole varsinaista hierarkiaa ja koen, että kaikkia arvostetaan”, Laura pohtii. Vaikka Hoivarakentajilla tehdään töitä myös etänä, Tampereella sijaitsevan toimiston tunnelma houkuttelee paikan päälle. “Toimistolla näkee työkavereita ja asioiden pallottelu on mahdollista myös ilman teknisiä apuvälineitä”, Laura kuvaa arjen tärkeitä kohtaamisia.

Ota yhteyttä

 Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!