Siirry suoraan sisältöön
Tutustu tiimiin

Kalle Kemppainen

Kalle-Kemppainen-vaaka

Hoivarakentajien liiketoimintajohtaja Kalle vastaa projektiliiketoiminnasta ja toimii projektihenkilöstön esimiehenä. “Jokainen päivä on erilainen ja tuo uudenlaisia haasteita”, Kalle kertoo työnsä arjesta. “On hienoa työskennellä näin hyvässä porukassa, jossa on hyvä yhteishenki ja monipuolinen osaaminen.” Oivan yhteishengen lisäksi Kallea inspiroi se, että Hoivarakentajilla pääsee määrittelemään laajemminkin yhteistä suuntaa. “Pidän siitä, että olen mukana kehittämässä yritystä, joka kulkee ‘omaa polkuaan’ hyvällä menestyksellä.”

Kallella on norsun muisti, hän muistaa pienetkin yksityiskohdat vuosien takaisista palavereista. Norsun muistin lisäksi Kallella on lehmän hermot. Hän on ihailtavan kärsivällinen ja ymmärtävä.

Kallen into visioida tulevaa on huomattu myös työyhteisössä. “Kalle on erittäin mukava ja helposti lähestyttävä esimies”, tiimistä kerrotaan. “Norsun muistin lisäksi hänellä on lehmän hermot – hän on ihailtavan kärsivällinen ja ymmärtävä.”

Kallen “norsun muistista” on hyötyä koko työyhteisölle. “Kallelle soitan silloin kun oma muisti pätkii”, eräs tiimiläinen paljastaa. “Hän muistaa pienimmätkin yksityiskohdat vuosien takaisista palavereista.” Liiketoimintajohtaja on myös maailman parhaaksi kuvailtu kokousten sihteeri, rakennushankkeiden kokonaisuuksien hallitsija sekä kuunteleva, tunnollinen ystävä. “Hän on hyvä kaikessa, mitä ryhtyy tekemään!”

Ota yhteyttä

 Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!