Siirry suoraan sisältöön
Tutustu tiimiin

Jussi-Pekka Salmi

Jussi-Pekka-Salmi

Jussi-Pekka on Hoivarakentajien kokenut, isoimmissakin projekteissa päänsä kylmänä pitävä hankekehityspäällikkö. Työkaverit arvostavat Jussi-Pekan paineensietokykyä. “Jussi-Pekalla tiukankin aikataulun projektit pysyvät hyvin hallinnassa. Hän osaa ajatella asioita hyvin myös työmaan näkökulmasta ja jakaa vastuuta”, eräs työkaveri kertoo.

Jussi-Pekalla tiukankin aikataulun projektit pysyvät hyvin hallinnassa. Hän osaa ajatella asioita hyvin myös työmaan näkökulmasta ja jakaa vastuuta.

Hankekehityspäällikön työ on vaihtelevaa muuttuvien tilanteiden vuoksi, mutta toisaalta Jussi-Pekka arvostaa vapautta päivittäisessä tekemisessä. “Parasta työssäni on se, että voin melko paljon vaikuttaa oman työni aikataulutukseen ja kalenterointiin.”

Jussi-Pekka on liikkeissään nopea, varsinkin asioista innostuessaan. “Hän on hyvin päättäväinen ja määrätietoinen”, tiimistä todetaan. Eipä ihme, että Jussi-Pekka kokee Hoivarakentajat juuri itselleen sopivaksi työyhteisöksi. “Hoivarakentajien työporukka on paras, jossa olen työskennellyt tähänastisella urallani.”

Ota yhteyttä

 Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!