Siirry suoraan sisältöön
Tutustu tiimiin

Janne Pihlajamäki

Janne-Pihlajamaki-vaaka-2

Janne on Hoivarakentajien rento, leppoisa ja toiset huomioiva mutta työssään jämäkkä projektipäällikkö. Työkaverit kuvailevat Jannea päämäärätietoiseksi ja rohkeaksi, sillä hän ei epäröi tarttua uusiin tai vaikeisiinkaan asioihin. “Janne ottaa kopin mitä mielenkiintoisimmista häröpalloista rauhallisesti ja ammattimiehen ottein.”

Työssään Janne vastaa rakennushankkeiden sujuvasta toteutuksesta yhdessä projekti-insinöörin ja muun projektihenkilöstön kanssa aina tontin kaavoituksesta kohteen luovutukseen asti. “Vastuuni on suuri. Koen, että pystyn aidosti vaikuttamaan siihen, millainen työnkuvani on”, Janne pohtii.

Janne ottaa kopin mitä mielenkiintoisimmista häröpalloista rauhallisesti ja ammattimiehen ottein. Hän on mukava ja rento, toiset huomioiva sekä rehti kaveri.

Vapauden ja vastuun lisäksi Janne nauttii projektipäällikön työssään sen vaihtelevuudesta – yksikään päivä ei ole samanlainen. “Saan olla yhteydessä jatkuvasti eri sidosryhmiin ja muilla paikkakunnilla oleviin työkavereihin, eikä työ ole yksinäistä puurtamista.” Janne kokee Hoivarakentajat avoimena ja matalahierarkkisena työyhteisönä. “Töitä tehdään yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi roolista riippumatta. Koko porukalla on rento ja hyvä tekemisen meininki, ja huonojenkin vitsien jakaminen on sallittua.”

Vapaa-aikaansa Janne viettää pitkälti perheensä kanssa. “Alle yksivuotias poika pitää sopivan kiireisenä illat ja viikonloput. Jos aikaa jää, minut löytää yleensä lenkkipoluilta tai kuntosalilta treenaamasta. Ja kun aikataulut käyvät yksiin, pelaan kavereiden kanssa sulkapalloa ja padelia tai heittelemme frisbeetä.”

Ota yhteyttä

 Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!