Siirry suoraan sisältöön
Tutustu tiimiin

Eero Kinnunen

Eero-Kinnunen-vaaka

Aiemmin sähköasentajana työskennellyt Eero päätyi Hoivarakentajien projekti-insinööriksi ja laatuinsinööriksi korkeakouluopintojensa loppupuolella, omien sanojensa mukaan “suoraan koulun penkiltä”. Eero on huomannut löytäneensä juuri itselleen sopivan työpaikan. “Meillä on hyvähenkinen ilmapiiri ja jokainen saa olla oma itsensä”, hän kuvailee yhteistyötä muiden Hoivarakentajien asiantuntijoiden kanssa. “Teemme töitä yhtenä isona tiiminä ilman ylimääräistä hierarkiaa, ja kenelle vain voi soittaa tarvittaessa.”

Eero on erittäin tarkka ja säntillinen – hänen kohdallaan voi varmasti luottaa siihen, että asiat tulevat hoidetuksi. Eero on erittäin mukava, huumorintajuinen ja helposti lähestyttävä työkaveri, jonka kanssa on helppo jutella asiasta kuin asiasta.

Myös työn vapaus ilahduttaa. “Ei ole niin väliä, missä tai mihin aikaan teet työsi, kunhan sovitut ja vastuullasi olevat asiat hoituvat”, Eero kertoo. Monipuolista asiantuntemusta saa käyttää kokonaisvaltaisesti. “Projekti-insinöörinä huolehdin esimerkiksi tekniikkaliittymien ja varusteiden hankinnasta, laatuinsinöörinä taas yrityksemme sertifioidusta ISO 9001 -laatujärjestelmästä sekä sisäisistä auditoinneista”, Eero listaa vastuualueitaan. “Vastuullani ovat myös kaikki lukkoasiat. Suunnittelen lukitukset ja hankin lukitusurakat lähes kaikkiin meidän kohteisiimme.”

Eero arvelee tuovansa työyhteisöön rauhallisuutta ja tarkkuutta, ja myös muiden mielestä hänen täsmällisyytensä on vertaansa vailla. “Eero on firmamme tarkin työntekijä”, tiimistä hihkaistaan. “Hän on ajankäytön hallinnan sekä priorisoinnin mestari. Asiat tapahtuvat silloin, kun Eero niiden lupaa tapahtuvan.”

Ota yhteyttä

 Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!