Siirry suoraan sisältöön
Tutustu tiimiin

Antti Harvala

Hoivarakentajat_Antti_Harvala_16-9

Antti halusi konsulttimaailmasta konkreettisemmin takaisin rakentamisen pariin. Hoivarakentajien projekti-insinöörinä hän pääsee tekemään työtä isompien kokonaisuuksien parissa ja näkee suoraan oman työnsä jäljen. Antin paloturvallisuusosaaminen tukee hyvin nykyistä tehtävää ja sujuvoittaa suunnittelun ohjausta.

Sympaattisella Antilla on lujaa teknistä osaamista monelta rakentamisen osa-alueelta, muun muassa ympäristövastuullisuudesta ja paloteknisistä ratkaisuista. Rakennusmääräykset ja ohjekortit ovat hänellä esimerkillisellä tavalla hallussa. Lisäksi Antti osaa hallita hienosti kalenteriaan – taito jota moni salaa kadehtii.

Antti on jämpti, rauhallinen ja harkitsevainen sekä teoissa että puheissa. Hän on monipuolinen alan osaaja, joka omaksuu hyvin uusia asioita ja uskaltaa myös haastaa nykyisiä toimintamalleja. Antti sanoo miten asiat on, ei tarvitse arvailla. Mukava ja reilu työkaveri!

Työkaverit kertovat, että Antilla on sopivasti pilkettä silmäkulmassa: hän on ihan mestari kertomaan hauskoja tarinoita ja tapauksia! Tämän lisäksi Antti on kolopallomies henkeen ja vereen: toimistolle ilmestyi jo ensimmäisten viikkojen aikana puttimatto. Golfharrastus (tasoituksella 4) kertoo työkavereille miehen hyvästä keskittymiskyvystä, tarkkuudesta, soveltavasta ajattelukyvystä ja älykkyydestä. 

Ota yhteyttä

 Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!