Siirry suoraan sisältöön
Tutustu tiimiin

Aleksi Salmi

Aleksi-Salmi-vaaka

Hoivarakentajilla projektipäällikkönä työskentelevä Aleksi on helposti lähestyttävä yhteishengen luoja. “Aleksin innostus tarttuu”, työkaverit kehuvat. “Hän on huumorintajuinen ja empaattinen ihminen, joka ottaa kaikki huomioon ja ilmaisee asian kuin asian kohteliaasti.”

Aleksin innostus tarttuu. Hän on huumorintajuinen ja empaattinen ihminen, joka ottaa kaikki huomioon ja ilmaisee asian kuin asian kohteliaasti.

Aleksia on mahdotonta yllättää jahkailemasta, sillä hän on salamannopea päätöksentekijä ja projektien pyörien pyörittäjä. “Aleksi kykenee tekemään nopeita päätöksiä eikä jää aikailemaan asioiden kanssa turhaan. Tämä mahdollistaa projektien sujuvan etenemisen”, eräs tiimiläinen kuvaa reipasotteisen Aleksin toimintatapoja. 

Aleksi siis työskentelee tehokkaasti ja päämäärätietoisesti – ennen huomista ehtii tapahtua jo paljon! Kokouksen loppusanoja lausuessaan hän saattaa jo nostaa puhelimen korvalleen selvittääkseen kokouksessa nousseita kiireellisiä kysymyksiä. Aleksilla on vahva tietotaito esimerkiksi hankinnoista ja urakkaneuvotteluista, ja työssään tämä moniosaaja pitää tekemisen vapauden lisäksi myös tiiviistä työporukastaan. Ja tunne on molemminpuolinen! “Aleksi on erittäin mukava, huumorintajuinen ja helposti lähestyttävä työkaveri. Hänen kanssaan on helppo jutella muustakin kuin vain työasioista”, Hoivarakentajien yhteisöstä iloitaan.

Ota yhteyttä

 Siitä yhteisen hyvän kasvattaminen alkaa!