Siirry suoraan sisältöön
Julkinen sektori

Hanki haluttu päiväkoti tai hoivayksikkö kokonaispalveluna

Hoivarakentajat_Hirsipalvelukodit

Täydellinen palvelu hyvinvointialueille ja kunnille

Väestön ikääntyessä hoiva- ja asumispalveluiden tarve lisääntyy. Kasvukeskuksissa tarvitaan puolestaan uusia päiväkoteja. Lisäksi vaatimukset rakentamisen vastuullisuudesta ja ympäristöystävällisyydestä tiukentuvat. Ratkaisemme nämä haasteet kokonaispalvelulla, jolla tuomme halutulle paikkakunnalle tarvittavat hoiva- tai varhaiskasvatusyrityksen palvelut uudessa ympäristösertifioidussa hirsirakennuksessa. 

Vastuullinen, varma ja helppo kokonaisratkaisu

Aisti- ja ympäristöystävällinen hirsirakennus edustaa vastuunsa tuntevan yhteisön arvoja. Ihmisten ja luonnon hyvinvointi edellyttää valintoja: panostammeko terveellisiin, pitkäikäisiin, kotimaisiin, luontoarvoja ja tulevia sukupolvia kunnioittaviin hoiva- ja päiväkotirakennuksiin? Kunnilla ja hyvinvointialueilla on monta hyvää syytä edistää vetovoimaista ja vähähiilistä hirsirakentamista alueellaan.

 • ico_tunnehirsi_sydan_586D51 Hirsirakennus on hyvä ihmisille

  Hirsi sopii erinomaisesti hoiva- ja päiväkotirakentamiseen. Raikasta sisäilmaa on helppo hengittää. Stressitasoja laskevaa puuta on hyvä katsoa, haistaa ja koskettaa.

 • ico_sertifikaatti_586d51 Ympäristösertifioitua laatua

  Energiatehokas hirsirakennus soveltuu mainiosti myös kaupunkiympäristöön. Lisäksi se toimii hiilinieluna koko elinkaarensa ajan. Tunnehirsi-rakennus on aina ympäristösertifioitu. 

 • ico_tyytyvaisyys_586d51 Hyvää hoivaa halutussa ympäristössä

  Asukkaat ja heidän läheisensä arvostavat hirrestä rakennettuja palvelu- ja hoivakoteja. Ne ovat myös haluttuja työpaikkoja, joissa on helppo tarjota hyvää hoivaa. 

 • ico_luonto_talo_586D51 Vetovoimaiset varhaiskasvatuspalvelut

  Perheille on tärkeää, että lapset saavat viettää päivänsä aistiystävällisessä ympäristössä. Käyttäjien kanssa suunniteltu hirsipäiväkoti on myös työntekijöiden suosikki.

 • ico_yhteistyo_586d51 Käyttäjien kanssa suunniteltu

  Suunnittelemme hirsirakennuksen ja pihan sisältävän kokonaisuuden yhdessä tulevien käyttäjien kanssa, olipa kyseessä julkisen sektorin tai palveluyrityksen kanssa toteutettava hanke.

 • ico_paketti_586d51 Viimeistelty kotimainen hoivayksikkö

  Kokonaispalveluumme kuuluu tontin hankinta, yhdessä paikallisten ammattilaisten kanssa rakennettava Tunnehirsi-rakennus sekä luotettavan yrityksen palvelut. 

Minne tarvitaan uusi päiväkoti tai hoivayksikkö?

Kerro meille alueesi hoiva- ja varhaiskasvatusyksiköiden tarpeesta – me tarjoamme vaivattoman ratkaisun ilman investointitarvetta: aisti- ja ympäristöystävällisen päiväkodin tai hoivayksikön palveluineen.

Tutustu Tunnehirsi-ratkaisuun

Tunnehirsi tarjoaa kaikki luonnollisen hirsirakennuksen edut helppona, varmana ja kilpailukykyisenä kokonaistoimituksena. Aisti- ja ympäristöystävällinen hirsirakennus on kilpailuvaltti, jota arvostavat niin hoiva- ja päiväkotipalveluiden ostajat, käyttäjät kuin hoiva- ja varhaiskasvatustyön ammattilaisetkin. 

tunnehirsi-hirsirakennus
 • Tilojen toimivuus ja laatu oli myös painopisteinä valintakriteereissä. Tätä kautta pystyttiin saamaan juuri sellainen päiväkoti kuin ollaan haluttu.

  Petri Katajisto Harjavallan kaupungin tekninen johtaja
 • Ei tarvitse pelätä, että kukaan henkilökunnastamme sairastuisi sisäilman takia. Haluamme tarjota niin asukkaillemme kuin työntekijöillemme hyvät oltavat, ja hirsi ja puhdas sisäilma ovat tärkeitä tekijöitä siinä.

  Tiina Ylikoski ja Tiina Hiltunen Palvelukoti Kotokaaren yrittäjät

Kysy lisää kokonaispalvelusta

Varaa aika puhelin- tai verkkoesittelyyn. Saat tietää lisää Tunnehirsi-ratkaisusta, yhteistyöstämme hoiva- ja varhaiskasvatusyritysten kanssa sekä yhdessä tuottamastamme kokonaispalvelusta.

Uusimmat artikkelit

Lataa opas

Miksi hoiva- ja päiväkodit kannattaa rakentaa hirrestä -opas kertoo,  miten aisti- ja ympäristöystävällinen Tunnehirsi-rakennus tarjoaa hoivalle ja varhaiskasvatukselle erinomaiset puitteet taloudellisesti järkevällä tavalla.

Hoivarakentajat–Miksi-hoiva-ja-paivakodit-kannattaa-rakentaa-hirresta-opas-web_3500x1080

Ota yhteyttä

Missä olisi tarvetta Tunnehirsi-päiväkodille tai -hoivakodille? Aloita yhteisen hyvän kasvattaminen tutustumalla toimintaamme ja tarjoamalla hoivarakentamiseen sopivaa tonttia käyttöömme!