Jussi-Pekka Salmi

Jussi-Pekka Salmi

Jussi-Pekka on Hoivarakentajien kokenut, isoimmissakin hankkeissa päänsä kylmänä pitävä projektipäällikkö. Työkaverit arvostavat Jussi-Pekan paineensietokykyä projektien johdossa. “Jussi-Pekalla tiukankin aikataulun projektit pysyvät hyvin hallinnassa”, yksi työkaveri kehuu. “Hän osaa ajatella asioita hyvin myös työmaan näkökulmasta ja jakaa vastuuta.”

{

“Jussi-Pekalla tiukankin aikataulun projektit pysyvät hyvin hallinnassa. Hän osaa ajatella asioita hyvin myös työmaan näkökulmasta ja jakaa vastuuta.”

Projektipäällikön työ on vaihtelevaa muuttuvien tilanteiden vuoksi, mutta toisaalta Jussi-Pekka arvostaa vapautta päivittäisessä tekemisessä. “Parasta työssäni on se, että voin melko paljon vaikuttaa oman työni aikataulutukseen ja kalenterointiin.”

Jussi-Pekka on liikkeissään nopea, varsinkin asioista innostuessaan. “Hän on hyvin päättäväinen ja määrätietoinen”, tiimistä todetaan. Eipä ihme, että Jussi-Pekka kokee Hoivarakentajat juuri itselleen sopivaksi työyhteisöksi. “Hoivarakentajien työporukka on paras, jossa olen työskennellyt tähänastisella urallani.”