Jouni Salmi

Jouni Salmi

Hoivarakentajien asiakkuusjohtaja Jounin työn ydintä on asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen, yhdessä kasvaminen. Hoivarakentajien yhteisössä hän haluaa pitää yllä positiivista ja vapautta antavaa ilmapiiriä, joka kannustaa rohkeasti onnistumaan – epäonnistumista pelkäämättä. “Minua motivoi valtavasti nähdä työyhteisössämme, että jokainen pääsee lahjojensa kanssa loistamaan omassa tehtävässään”, Jouni pohtii.

{

“Jouni on ihmisiä ymmärtävä ajattelija. Hänellä on kyky nähdä ongelmien sijaan mielenkiintoisia haasteita ratkaistavaksi.”

Myös työkaverit ovat huomanneet, että Jounilla on tapana havaita mahdollisuuksia tilanteessa kuin tilanteessa, ja hän vie rohkeasti eteenpäin uudenlaisia ideoita. “Jounilla on kyky nähdä ongelmien sijaan mielenkiintoisia haasteita ratkaistavaksi”, eräs työkaveri kuvailee.

 Jouni luo ympärilleen ystävällistä, arvostavaa yhteisöllisyyttä. “Jouni on ihmisiä ymmärtävä ajattelija. Hän huomioi työkaverit, on kohtelias ja aina ystävällinen”, Hoivarakentajilta kerrotaan. “Keskustellessa hän on empaattinen, kuunteleva ja luonteva, ja osaa antaa positiivista palautetta.”