Suomen kokenein hirsirakentaja

Vastuullinen rakentaja on varma tulevaisuuden menestyjä

Hoivarakentajat Oy on aistiystävälliseen hoiva-, päiväkoti- ja koulurakentamiseen erikoistunut suomalainen rakennusliike. Monipuolisen toimialatuntemuksen lisäksi olemme Suomen kokenein modernien julkisten hirsirakennusten rakentaja. Ilmastoystävällisessä rakentamisessa olemme eturintamassa. Palautteen perusteella asiakkaamme ja kumppanimme arvostavat tapaamme toimia.  Hoivarakentajat Oy:n liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa. 

100

Rakennettua hoiva- ja palvelukotia

Toimintamme on alkanut hoivayrittäjyydestä. Missiomme on tehdä hoiva- ja palveluyrittäjien liiketoiminnasta kannattavampaa ja arjen työstä helpompaa toimivilla, aistiystävällisillä rakennuksilla, jotka tuovat työntekijöitä ja asiakkaita.

40

Modernia vähähiilistä hirsirakennusta

Puu on aistiystävällinen, puu on ekologinen. Olemme siirtyneet jo vuosia sitten massiivipuurakentamiseen, koska se on yksinkertaisesti paras tapa rakentaa. Tulevaisuus on puurakentamisen. Me olemme siinä jo pitkällä.

5200

Aistiystävällistä asiakaspaikkaa

Meille tuottaa iloa tietää, että rakennuksissamme arki toimii ja asukkaat viihtyvät. Asiakkaamme kääntyvät puoleemme uudestaan ja suosittelevat meitä muillekin. Rakentamamme tilat markkinoivat itse itseään.

Ota yhteyttä