Timo Hämäläinen

Timo Hämäläinen

Kun Timo on ohjaksissa, asiat hoituvat takuulla – projekti-insinöörinä hän vastaa Hoivarakentajien takuuprosesseista ja yhteishankinnasta. “Työssäni parasta on monimuotoisuus ja ihmisten kohtaaminen. On sopivasti haastetta ja uuden oppimista”, ennen Hoivarakentajille tuloaan telejohtojen suunnittelijana työskennellyt Timo kertoo.

{

“Timo on takuuasioiden ekspertti, joka kohtelee asiakkaita ja kumppaneita suurella sydämellä ja lempeällä otteella. Timosta ei voi olla pitämättä!”

Työkaverit ovat panneet merkille, että Timo tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. “Timo on takuuasioiden ekspertti, joka kohtelee asiakkaita ja kumppaneita suurella sydämellä ja lempeällä otteella”, työyhteisöstä kuvaillaan, “mutta osaa hän tarvittaessa olla tiukkakin!” Varma ote on tarpeen erityisesti takuutarkastuksia tehdessä ja takuukorjauksista neuvotellessa.

Myös Timon vapaa-aika kuluu ihmisläheisissä merkeissä. Liikkumisen ja lukemisen lisäksi hän viettää paljon aikaa perheensä ja ystäviensä kanssa. Tiimiläisetkin sen tietävät: “Timosta ei voi olla pitämättä!”