Talouspäällikkö, tule osaksi vähähiilisen rakentamisen asiantuntijoidemme tiimiä!

Talouspäällikkö

Hoivarakentajat Oy on vastuullisen rakentamisen edelläkävijä ja Suomen suurin julkinen hirsirakentaja. Rakennamme terveellisiä ja pitkäikäisiä palvelurakennuksia vähähiilisestä, aistiystävällisestä ja kotimaisesta hirrestä. Asiakkaidemme mukaan erotumme muista etenkin asiakaslähtöisyydessä ja rakennusprosessin sujuvuudessa.

Etsimme nyt joukkoomme taloushallinnon osaajaa, joka nauttii yksityiskohtaisesta ja desimaalintarkasta perehtymisestä konserniyrityksen taloushallintoon. Olemme osa Mediset-konsernia, johon kuuluu yli 20 yhtiötä.

Talouspäällikkönä työhösi kuuluvat monipuoliset taloushallinnon tehtävät ja esimerkiksi sisäinen raportointi. Lähimmiksi työkavereiksesi saat talousjohtajan sekä kolme kirjanpitäjää. Hoivarakentajilla olet osa lämminhenkistä ja välitöntä asiantuntijoidemme tiimiä.

Toivomme sinulta

  • Taloushallinnon taitoja. Mitään tiettyä koulutusta emme edellytä, mutta toivomme ainakin kolmen vuoden työkokemusta alan tehtävistä.

  • Jämäkkää järjestelmien käyttöä, johon kannustat myös työkavereitasi.

  • Sisäisen raportoinnin osaamista – tai ainakin kiinnostusta siihen.

  • Rohkeutta kertoa urahaaveistasi, joita haluat toteuttaa Hoivarakentajilla! Taloushallinnon tehtävien lisäksi toimenkuvasi voi määrittyä muidenkin kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Jos sinua kiehtoo esimerkiksi kiinteistökauppa, kiinteistöjen rahoitusasiat, markkinointi tai vaikkapa henkilöstöhallinto, kuulemme mielellämme lisää.

Tarjoamme sinulle

  • Aidosti paikkakunnasta riippumattoman työn. Työaikasi joustavat, ja voit työskennellä joko etänä tai Tampereen konttorillamme. Tarjoamme etätiimiläisille mahdollisuuden työskennellä myös toimistohotellista käsin.
  • Paikan ainutlaatuisesta aistiystävällisen hirsirakentamisen asiantuntijatiimistä, jonka jokaista jäsentä tuetaan ja arvostetaan. Hyvinvoiva henkilöstö on toimintamme perusta, jota vaalimme rentouttavilla tiimitapaamisilla, kannustavalla ja avoimella keskustelukulttuurilla sekä turvallisella työilmapiirillä.
  • Huomioimme erityisosaamisesi. Muovataan sinulle oma unelmatyösi!
  • Arvokas asiantuntemuksesi näkyy myös palkassasi ja hyvinä työsuhde-etuina.
{

“Hoivarakentajilla on työntekijöinä huipputyyppejä ja he yhdessä muodostavat uniikin tiimin, jossa tuetaan toinen toisensa onnistumista. Tiimi on pieni ja tulokset huikeita. Omistajien sitoutuminen ja vuosia kestänyt kova työnteko on luonut pohjan, jonka päälle uudet työntekijät ovat päässeet rakentamaan ja yhdessä oppimaan.”

Jouni

Tule mukaan!

Jos kiinnostuit tai haluat lisätietoja talouspäällikön paikasta, soita tai laita viestiä Niilolle numeroon 040 752 2730. Hakemuksen voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen rekry@hoivarakentajat.fi. Palkkaamme sopivan henkilön heti, joten olehan pian yhteyksissä!

Ota yhteyttä

Millä tavalla sinä voisit kokemuksellasi, asenteellasi ja tiedoillasi rikastaa Hoivarakentajien työyhteisöä? Soita ja kerro, miksi haluamme palkata juuri sinut.

Ota yhteyttä

Millä tavalla sinä voisit kokemuksellasi, asenteellasi ja tiedoillasi rikastaa Hoivarakentajien työyhteisöä? Soita ja kerro, miksi haluamme palkata juuri sinut.