Projektipäällikkö - tule meille töihin

Innostutko rakennusalan kehittyvistä, hiilineutraaleista ratkaisuista? Pysyvätkö rakennusprojektin langat käsissäsi tilanteessa kuin tilanteessa? Tule kanssamme toteuttamaan tulevaisuuden toimitiloja aistiystävällisestä massiivipuusta!

Haemme nyt joukkoomme toimeen tarttuvia projektipäälliköitä johtamaan käyttäjälähtöisesti suunniteltujen koulujen, päiväkotien, hoivakotien sekä liikerakennusten KVR-rakennusurakoita.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään tulevaisuuden hirsitoimitilojen parissa, jotka rakennetaan käyttäjien tarpeiden pohjalta ja ympäristöä kuunnellen. Työssäsi vastaat KVR-rakennushankkeiden sujuvasta läpimenosta ja kehittämisestä. Pidät rakennushankkeen kaikkia lankoja käsissäsi ja puhut sujuvasti myös asiakkaidemme kieltä, et pelkkää ammattijargonia. Pääset vaikuttamaan projektin etenemiseen alusta alkaen osallistuen tarjouksen tekemiseen ja kumppaneiden valintaan yhdessä myynnin kanssa. Tarkka toimenkuvasi räätälöidään osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan (esim. hiilineutraalius, talotekniikka, aistiystävällisyys).