Päiväkoti, jossa on hyvä oppia ja kasvaa

Hirsisessä Oppikylässä aistit lepäävät

Päiväkoti on pienelle kuin koti – tai työpaikka. Lapsi viettää siellä noin tunnin päivässä pidempään kuin vanhempi omalla työpaikallaan. Päiväkodin hengitysilma, tilojen viihtyisyys ja stressittömyys sekä henkilökunnan motivaatio ja työviihtyvyys vaikuttavat siihen, millaiseksi lapsuuden tärkeimmät vuodet muodostuvat. Lapsi ei voi tehdä näitä valintoja, vaan aikuisten on tehtävä ne hänen puolestaan. Hirsinen Oppikylä on paikka, jollaisen toivoisit omalle lapsellesi.

{

“Hoivarakentajilla on kyky kuunnella ja huomioida asiakkaan toiveet ja myös toteuttaa ne. Toiveemme tulevat kuulluksi myös siinä tapauksessa, jos muutoksia tarvitsee tehdä jälkeenpäin. Kaikki Hoivarakentajien henkilöt, joiden kanssa olen tekemisissä, ovat todella helposti lähestyttäviä, ja olen erittäin tyytyväinen joustavaan yhteistyöhön heidän kanssaan.”

Minna Martikainen, toimitusjohtaja, Pilke Päiväkodit

{

“Hirsi on itsessään ihana, kun on puuta. Se on sellainen suomalainen asia, mutta myöskin ympäristöasia, ja terveellisyysasia, ja myös esteettinen asia. Se on minusta aivan mahtavaa.”

Liisa Arfman, päiväkodin johtaja, Pilke päiväkoti Kanerva

Kysy lisää hirsipäiväkodeista

Jouni Salmi, Asiakkuusjohtaja
Hoiva- ja palvelukodit, päiväkodit ja koulut

jouni.salmi@hoivarakentajat.fi
040 523 5111

Tarmo Kemppainen, toimitusjohtaja

tarmo.kemppainen@hoivarakentajat.fi
044 556 9935

Ota yhteyttä

Kiinnostaako hirsipäiväkoti? Ota yhteyttä, soitamme sinulle. Sovitaan tapaaminen vaikka johonkin rakentamaamme hirsipäiväkotiin ja jutellaan suunnitelmistasi.

Ota yhteyttä

Kiinnostaako hirsipäiväkoti? Ota yhteyttä, soitamme sinulle. Sovitaan tapaaminen vaikka johonkin rakentamaamme hirsipäiväkotiin ja jutellaan suunnitelmistasi.