Markku Kaurila

Markku Kaurila

Hoivarakentajien maanhankintapäällikkö Markku on tonttikaupan konkari, jolla on vahva tuntuma kotimaamme mantuihin. Markku nauttii työskentelyn itsenäisyydestä mutta toisaalta myös hyvistä työkavereista. “Hoivarakentajien tiimillä on erinomainen yhteenkuuluvuus ikäeroista huolimatta”, Markku kuvailee. “Keskustelu on avointa.”

{

“Markku tuntee Suomen tontit ja tontin omistajat kuin omat taskunsa. Ja takataskussaan hänellä on aina joku hauska tarina!”

Kiinteistökauppojen järjestelyihin kuuluu monipuolisesti eri tehtäviä, kuten tonttien etsintää, palavereja sekä selvitys- ja valmistelutyötä. Monipuolisuus on Markun heiniä myös vapaa-ajalla. Työpäivän päätyttyä hän esimerkiksi ulkoilee, kirjoittaa, saunoo ja tekee maataloustöitä.

Työkaverit ihailevat Markun pitkää työkokemusta ja sen tuomaa tarkkanäköisyyttä. “Markku tuntee Suomen tontit ja tontin omistajat kuin omat taskunsa”, Hoivarakentajien tiimistä kerrotaan. Työyhteisöön Markku tuo rautaisen asiantuntemuksensa lisäksi rentoa tunnelmaa. “Markku on aina iloinen”, eräs kollega paljastaa. “Hänellä on aina joku hauska tarina takataskussaan!”