Kuntapäättäjä, onko kuntanne hiilineutraali vuonna 2035? Tule kuulemaan, miten se tehdään!

Hirsitiloissa hoivatoiminta menestyy

Hoivakylässä yrittäjän ja asukkaan unelmat kohtaavat

Pehmeä sohva tai puinen seinänvieruspenkki, villainen viltti keinutuolissa kiikkuvan päällä. Lämpöiset hirsiseinät ympärillä, ikkunan takana koivu. Hoivakylässä muistot lapsuuden hirsituvasta yhdistyvät nykyajan elämää helpottaviin ratkaisuihin. Hoivakylä on hoivayrittäjälle mahdollisuus laajentaa liiketoimintaansa hirsitiloihin, joissa asiakaspaikat täyttyvät nopeasti ja toiminta pysyy kannattavana, turvallisesti. Katsotaan yhdessä liiketoimintasuunnitelmaasi ja ryhdytään toimeen.

{

”Me halusimme tehdä hyvän hoitopaikan, missä mummojen ja pappojen on hyvä olla. Epäilijätkin ovat jo nähneet, miten hyvin toimintamme on lähtenyt käyntiin. Tämä rakennus on täyttynyt tosi nopeasti. Mehän olemme saaneet vain sellaista viestiä, että kaikki haluavat Kotokaareen!”

Tiina Hiltunen, hoivayrittäjä, Kotokaari

{

“Henkilökuntamme jää välillä tänne yöksi, osa kun on pitkästä matkasta. He sanovat nukkuvansa hyvin. Eilen yksi työntekijä näytti kellostaan unitiedot, että hän nukkuu palauttavaa ja syvää unta täällä pidempään kuin kotona.“

Anu Harttunen-Rytkönen, hoivayrittäjä, Villa Sipriina

Kysy lisää hoivakylästä

Mikko Vainioranta, Asiakkuusjohtaja
Hoiva- ja palvelukodit, markkinointi

mikko.vainioranta@hoivarakentajat.fi
040 701 5325

Tarmo Kemppainen, toimitusjohtaja

tarmo.kemppainen@hoivarakentajat.fi
044 556 9935

Ota yhteyttä

Kiinnostaako hirsihoivakoti? Ota yhteyttä, soitamme sinulle. Sovitaan tapaaminen vaikka johonkin rakentamaamme hirsihoivakotiin ja jutellaan suunnitelmistasi.

Ota yhteyttä

Kiinnostaako hirsihoivakoti? Ota yhteyttä, soitamme sinulle. Sovitaan tapaaminen vaikka johonkin rakentamaamme hirsihoivakotiin ja jutellaan suunnitelmistasi.