Etsimme sinua, verkostoitumisesta innostuva hankekehityspäällikkö!

Hankekehityspäällikkö

Hoivarakentajat Oy on vastuullisen rakentamisen edelläkävijä ja Suomen suurin julkinen hirsirakentaja. Rakennamme terveitä ja pitkäikäisiä palvelurakennuksia vähähiilisestä, aistiystävällisestä ja kotimaisesta hirrestä. Asiakkaamme kertovat, että erotumme muista etenkin asiakaslähtöisyydessä ja rakennusprosessin sujuvuudessa.

Tule osaksi energistä ja ihmisläheistä asiakaspalvelutiimiämme! Hankekehityspäällikkönä etsit asiakkaillemme sopivia tontteja kontaktiemme avulla ja tunnistat alueellisia palvelumahdollisuuksia, kuten hoiva- ja päiväkotitarpeita. Verkostoidut kunnissa ja hyvinvointialueilla sekä neuvottelet sujuvasti tonttien omistajien ja muiden sidosryhmiemme kanssa.

Toivomme sinulta

  • Sytyt yhteisöllisestä työskentelystä. Pidät sujuvasti yhteyttä tiimiisi, asiakkaisiimme ja sidosryhmiin.
  • Olet kekseliäs ongelmanratkaisija ja osaat käyttää luovuuttasi tonttien hakuprosesseissa.
  • Sinulla on kokemusta maanhankinnasta, suunnitteluohjauksesta ja kiinteistökehityksestä. Olet kiinnostunut myös kaavakehityksestä.
  • Pidät matkustelusta, sillä hankekehityspäällikkönämme vaikutat ympäri Suomen.

Tarjoamme sinulle

  • Paikkakunnasta riippumaton työsi joustaa myös työaikojen suhteen. Voit työskennellä joko etänä tai Tampereen konttorillamme. Etätiimiläisille tarjoamme mahdollisuuden työskennellä myös toimistohotellista käsin.
  • Saat paikan ainutlaatuisesta aistiystävällisen hirsirakentamisen asiantuntijatiimistä, jonka jokaista jäsentä tuetaan ja arvostetaan. Hyvinvoiva henkilöstö on toimintamme perusta, jota vaalimme rentouttavilla tiimitapaamisilla, kannustavalla ja avoimella keskustelukulttuurilla sekä turvallisella työilmapiirillä.
  • Huomioimme erityisosaamisesi. Voit muovata toimenkuvasi omaksi unelmatyöksesi.
  • Arvokas asiantuntemuksesi näkyy myös palkassasi ja hyvinä työsuhde-etuina.
{

“Hoivarakentajilla on työntekijöinä huipputyyppejä ja he yhdessä muodostavat uniikin tiimin, jossa tuetaan toinen toisensa onnistumista. Tiimi on pieni ja tulokset huikeita. Omistajien sitoutuminen ja vuosia kestänyt kova työnteko on luonut pohjan, jonka päälle uudet työntekijät ovat päässeet rakentamaan ja yhdessä oppimaan.”

Jouni

Innostuitko?

Kerro meille, miten juuri sinä tunnistat tontteja etsivien asiakkaidemme tarpeet ja aistit potentiaalisia hankkeita kehitettäväksi. Voit kysyä lisää hankekehityspäällikön paikasta Jounilta numerosta 040 523 5111. Hakemuksen voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen rekry@hoivarakentajat.fi. Ole yhteydessä mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Ota yhteyttä

Millä tavalla sinä voisit kokemuksellasi, asenteellasi ja tiedoillasi rikastaa Hoivarakentajien työyhteisöä? Soita ja kerro, miksi haluamme palkata juuri sinut.

Ota yhteyttä

Millä tavalla sinä voisit kokemuksellasi, asenteellasi ja tiedoillasi rikastaa Hoivarakentajien työyhteisöä? Soita ja kerro, miksi haluamme palkata juuri sinut.